- 7 Kasım 2014
- 7.263
- 12.361
- 448

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy canım benimZor kuzu ya.
Ben en son metoşumu sallıyordum tosunum da vardı yani 10 kg heralde. En son diz kapağımdaki kıkırdak ezilmişti
Sende yanında yatarak uyutmayı denesene bir kaç defa
Aynen öğlene kadar yatabilirsinÖğleden sonra mı yapıyoz yani![]()
Sana maşallah sana helal olsunYatakları topladım, bebeğimin yastık kılıfını ve çarşafını değiştirdim, her yeri havalandırdım, süpürdüm, toz aldım.
Deniz'in bezini ve tulumunu değiştirdim, elini yüzünü yıkadım kahvaltı hazırladım, o yerken sahur bulaşıklarını makineye attım. Biberonları elimde yıkadım. Fırını temizledim, buzdolabı ve bulaşık makinesinin kapaklarını sildim. Mutfağı süpürdüm, sildim.
Balkonu yıkadım, balkon takımını süpürdüm, masasını sildim.
Su sebiline su doldurdum ve tozunu aldım.
Ortalığın dağınıklığını hızlıca toparladım.
Tuvaleti yıkadım, el yıkama lavabosunu köpükledim, dolabını sildim, yerini süpürdüm.
Banyodaki klozeti yıkadım, el yıkama lavabosunu köpükledim, dolabını sildim, yerini süpürdüm. Sabunlukları doldurdum.
Kalan odaları detaylı süpürdüm, aynaları sildim, vestiyeri, dolap kapaklarını,kaloriferi, televizyon ünitesisini düzenledim ve sildim.
Deniz'e öğle yemeği yedirdim, uyuttum.
Çamaşır yıkadım, serdim.
Deniz'in odasındaki oyuncakları topladım, kaldırdım. Her yeri detaylı sildim.
Eti ocağa koydum, o pişerken pilav, çorba, salata ve karnıbahar yemeği yaptım. Biraz da tavuk yaptım.
Deniz'i giydirdim, üstümü başımı değiştirdim.
İftar sofrasını hazırladım.
Yemek yenildi, çay içildi, mutfağı topladım.
Şükür misafirler ağırlandı, evi hızlıca topladım, bulaşık makinesini çalıştırdım, mutfak temiz
![]()
İlk bailarda yanına yatınca 1 saatte uyumuştu ama sonra sonra azalıyor o süre. Eğer uykusu varsa kızıma bi masal okuyorum brn başında dua etmeye uyumuş oluyor max 5 dkOyy canım benim
Ya yanına yatarak da denedim ama daha uzun sürüyor sanki eğer vaktim varsa yanına yatıyorum ama yoksa sallıyorum 10 15 dk ya gidiyor zaten
Tabi artık kendi kendie uyusa güzel olur ama ben öyle beceremedim![]()
Ayy maşallah bende yavaş yavaş alıştırmalıyım aslında haklısınİlk bailarda yanına yatınca 1 saatte uyumuştu ama sonra sonra azalıyor o süre. Eğer uykusu varsa kızıma bi masal okuyorum brn başında dua etmeye uyumuş oluyor max 5 dk
Maşallah gönül o zamanlar da çalışkanmışsınBen bu topiğe nasıl girdim ilk yazım neydi acaba diye diye eskilere gittim ilk 2019 da girmişim yani evlendikten bi sene sonra
Hey gidi hey bir zamanlar 9 aylık halimle neler yapıyor muşum
Şimdi noldu bana nolduuu
Hiç bir şeye halim yok
Neyse eskiye dönücem inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canımMutfak topluydu 36. Dk️
Uyuyamadım bi buraya bakim dedim
Şükür daha iyiyim öğlen zirveye ulaştım. çok ağrım vardı şu an sadece başım ağrıyor ve burun akintim var onun dışında iyiyim hamdolsun
Ah ah şuan mutfak öyle kötü bi durumda kiMaşallah gönül o zamanlar da çalışkanmışsın
Senin halin olmayan halin bu mu kiii
Seni okudukça masallah diyorum hep bende de olsa şu enerji
Ben o zamanlar napiyodum acaba yan gelip yatiyodum kesin![]()
He he yat yat camiye gitHoşt. Camiye gidiyom ben
Yaaaaaa GönülSana maşallah sana helal olsun![]()
Bende ayağımda sallıyorum, ilk 4-5 ay kolik bir bebekti mecburen sallamaya alıştırdık. Şimdi bende artık kendisi uyusun, yanıma uzansın dalsın falan istiyorum ama nerdeeeAyağımda sallıyorum![]()
Sen bi duuur ordaYarın evde misin kız.
Etiket yap belki gaza gelirim
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım![]()
4 yaşına yeni girdi canımGonulmeyvesi senin oğlun bizimkilerle yasıttı demi. Öglen uyumuyo da