• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

🌿Yatakları topladım, bebeğimin yastık kılıfını ve çarşafını değiştirdim, her yeri havalandırdım, süpürdüm, toz aldım.
🌿Deniz'in bezini ve tulumunu değiştirdim, elini yüzünü yıkadım kahvaltı hazırladım, o yerken sahur bulaşıklarını makineye attım. Biberonları elimde yıkadım. Fırını temizledim, buzdolabı ve bulaşık makinesinin kapaklarını sildim. Mutfağı süpürdüm, sildim.
🌿Balkonu yıkadım, balkon takımını süpürdüm, masasını sildim.
🌿 Su sebiline su doldurdum ve tozunu aldım.
🌿Ortalığın dağınıklığını hızlıca toparladım.
🌿 Tuvaleti yıkadım, el yıkama lavabosunu köpükledim, dolabını sildim, yerini süpürdüm.
🌿 Banyodaki klozeti yıkadım, el yıkama lavabosunu köpükledim, dolabını sildim, yerini süpürdüm. Sabunlukları doldurdum.
🌿Kalan odaları detaylı süpürdüm, aynaları sildim, vestiyeri, dolap kapaklarını,kaloriferi, televizyon ünitesisini düzenledim ve sildim.
🌿Deniz'e öğle yemeği yedirdim, uyuttum.
🌿Çamaşır yıkadım, serdim.
🌿 Deniz'in odasındaki oyuncakları topladım, kaldırdım. Her yeri detaylı sildim.
🌿Eti ocağa koydum, o pişerken pilav, çorba, salata ve karnıbahar yemeği yaptım. Biraz da tavuk yaptım.
🌿Deniz'i giydirdim, üstümü başımı değiştirdim.
🌿 İftar sofrasını hazırladım.
🌿Yemek yenildi, çay içildi, mutfağı topladım.
🌿 Şükür misafirler ağırlandı, evi hızlıca topladım, bulaşık makinesini çalıştırdım, mutfak temiz ❤️

Zor kuzu ya.
Ben en son metoşumu sallıyordum tosunum da vardı yani 10 kg heralde. En son diz kapağımdaki kıkırdak ezilmişti 🥲
Sende yanında yatarak uyutmayı denesene bir kaç defa
Oyy canım benim 🥲
Ya yanına yatarak da denedim ama daha uzun sürüyor sanki eğer vaktim varsa yanına yatıyorum ama yoksa sallıyorum 10 15 dk ya gidiyor zaten
Tabi artık kendi kendie uyusa güzel olur ama ben öyle beceremedim 🙁

🌿Yatakları topladım, bebeğimin yastık kılıfını ve çarşafını değiştirdim, her yeri havalandırdım, süpürdüm, toz aldım.
🌿Deniz'in bezini ve tulumunu değiştirdim, elini yüzünü yıkadım kahvaltı hazırladım, o yerken sahur bulaşıklarını makineye attım. Biberonları elimde yıkadım. Fırını temizledim, buzdolabı ve bulaşık makinesinin kapaklarını sildim. Mutfağı süpürdüm, sildim.
🌿Balkonu yıkadım, balkon takımını süpürdüm, masasını sildim.
🌿 Su sebiline su doldurdum ve tozunu aldım.
🌿Ortalığın dağınıklığını hızlıca toparladım.
🌿 Tuvaleti yıkadım, el yıkama lavabosunu köpükledim, dolabını sildim, yerini süpürdüm.
🌿 Banyodaki klozeti yıkadım, el yıkama lavabosunu köpükledim, dolabını sildim, yerini süpürdüm. Sabunlukları doldurdum.
🌿Kalan odaları detaylı süpürdüm, aynaları sildim, vestiyeri, dolap kapaklarını,kaloriferi, televizyon ünitesisini düzenledim ve sildim.
🌿Deniz'e öğle yemeği yedirdim, uyuttum.
🌿Çamaşır yıkadım, serdim.
🌿 Deniz'in odasındaki oyuncakları topladım, kaldırdım. Her yeri detaylı sildim.
🌿Eti ocağa koydum, o pişerken pilav, çorba, salata ve karnıbahar yemeği yaptım. Biraz da tavuk yaptım.
🌿Deniz'i giydirdim, üstümü başımı değiştirdim.
🌿 İftar sofrasını hazırladım.
🌿Yemek yenildi, çay içildi, mutfağı topladım.
🌿 Şükür misafirler ağırlandı, evi hızlıca topladım, bulaşık makinesini çalıştırdım, mutfak temiz ❤️
Sana maşallah sana helal olsun 😍❤️

Oyy canım benim 🥲
Ya yanına yatarak da denedim ama daha uzun sürüyor sanki eğer vaktim varsa yanına yatıyorum ama yoksa sallıyorum 10 15 dk ya gidiyor zaten
Tabi artık kendi kendie uyusa güzel olur ama ben öyle beceremedim 🙁
İlk bailarda yanına yatınca 1 saatte uyumuştu ama sonra sonra azalıyor o süre. Eğer uykusu varsa kızıma bi masal okuyorum brn başında dua etmeye uyumuş oluyor max 5 dk

Ben bu topiğe nasıl girdim ilk yazım neydi acaba diye diye eskilere gittim ilk 2019 da girmişim yani evlendikten bi sene sonra 😍
Hey gidi hey bir zamanlar 9 aylık halimle neler yapıyor muşum
Şimdi noldu bana nolduuu
Hiç bir şeye halim yok
Neyse eskiye dönücem inşallah 😍😍
Maşallah gönül o zamanlar da çalışkanmışsın 🧿
Senin halin olmayan halin bu mu kiii🙄🤣
Seni okudukça masallah diyorum hep bende de olsa şu enerji 🤣

Ben o zamanlar napiyodum acaba yan gelip yatiyodum kesin 🤣

Maşallah gönül o zamanlar da çalışkanmışsın 🧿
Senin halin olmayan halin bu mu kiii🙄🤣
Seni okudukça masallah diyorum hep bende de olsa şu enerji 🤣

Ben o zamanlar napiyodum acaba yan gelip yatiyodum kesin 🤣
Ah ah şuan mutfak öyle kötü bi durumda ki
Dibim köşem iyi durumda değil dolap içlerine falan bi giremedim 🫤🙃

Ama böyle izlenim bırakmışsam ne mutlu bak bunu bi görev bilirim şimdi 🫠😎

Ayağımda sallıyorum 😶‍🌫️
Bende ayağımda sallıyorum, ilk 4-5 ay kolik bir bebekti mecburen sallamaya alıştırdık. Şimdi bende artık kendisi uyusun, yanıma uzansın dalsın falan istiyorum ama nerdeee 😂
Gerçi son birkaç gündür sallanmak da istemiyor, yastığı alıyor yere uzanıyor kendini ordan oraya atıyor ama bir türlü dalamıyor.

Back
X