Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hınkırmam
Neden camiye gidemiyorsun peki evde hiç kılmadım ben tek başıma heralde zor gelirdi ya kesin kılmazdımEvet evde kılıyorım canım ama bu sene bi kere de olsa camiye gitmek istiyorum
Geçen yıl ki ramazan düzenim daha iyidi vaktim daha çoktu sanki şimdi hemen uykum geliyor![]()
Düdüklüye bağlı amaKızlar şimdi yarın misafir çağırdım, düdüklüde kavurma yapacağım kaç dakikada pişer? Kesin bilgi lazım![]()
Risk aldım, inşallah becerebilirim.Düdüklüye bağlı ama
İnşallahRisk aldım, inşallah becerebilirim.
Düdüklü fissler değilse ben 30 dk da kapatıyordum eski düdüklümdeKızlar şimdi yarın misafir çağırdım, düdüklüde kavurma yapacağım kaç dakikada pişer? Kesin bilgi lazım![]()
Her gün seyrediyorum aşağı galeri açtılarSagol efser
Sen artık araba emojisi koymuyosun sanki geçende aklımda sorcaktım.
Çok geçmiş olsunBugün doktora gittik. İnfluenza olmuşuz. Çok beter bişeymiş ya heryerim ağrıyor![]()
Birkaç kişi daha belirtileri söyleyince farenjit dediHAvaya bağlı tahriş olabilir faranjit gibi de olur. Sirkeli bişeyler içtin mi?
Bende hemen o aşkla abdest aldımGönül namaza eşlik edeyim dedim ama biraz uzanıcam sanırım
İnşallah canım zamanla oluyorBide tulumla yatıyor benim ki ondan sıkıntı olur şu an kaçırsa değişim falan derken kaldırsam tulumu çıkarması etmesi. Elbet tutmayı öğrenirler ya onu da
Kadınların evde kılması daha faziletli diyeNeden camiye gidemiyorsun peki evde hiç kılmadım ben tek başıma heralde zor gelirdi ya kesin kılmazdım![]()
![]()
Kadınların evde kılması daha faziletli diye
Bide oğlumu uyutuyorum öyle kılıyorum sakince
Elhamdülillah Rabbim nasip ettikçe zor olmuyor
2 kere elemtera aşağısını bitirince 20 rekat bitiyor
Yahut bi fil suresi bi kadir suresi bi Kureyş suresi bi kadir suresi böyle olunca bi kere elemtera aşağısı bitince bitmiş oluyor
Yalnız kılmak da ayrı feyizli bir gün dene inşallahzor gelmez merak etme başlayınca bitiyor zaten
Ama oğlumla beraber gitmek istiyorum camiiye de hatta bu hafta için eşimle konuşmuştuk gidelim diye bakalım belki yarın gideriz oda salavatlı namaz olarak biliyor o atmosferi yaşasın camii de ki ayrı bi feyizli oluyor![]()
Evet bak oda var gidilirse çocuğa telefon vermemek lazım kul hakkı olur hemde camii atmosferine aykırıBAzı camilerde aşırı çocuk sesinden feyzli kılınmıyor çocukların elinde telefon şarkılı videolar falan.
biz bi yere gittik geçen sene 4 te selam verdik 8 de salavat okuduk oda aşırı saçmaydı.
Bu sene gitmedim daha 1-2 kere niyetim var