• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet evde kılıyorım canım ama bu sene bi kere de olsa camiye gitmek istiyorum 🥹
Geçen yıl ki ramazan düzenim daha iyidi vaktim daha çoktu sanki şimdi hemen uykum geliyor 😪
Neden camiye gidemiyorsun peki evde hiç kılmadım ben tek başıma heralde zor gelirdi ya kesin kılmazdım 😁 🥲

Neden camiye gidemiyorsun peki evde hiç kılmadım ben tek başıma heralde zor gelirdi ya kesin kılmazdım 😁 🥲
Kadınların evde kılması daha faziletli diye 🌸
Bide oğlumu uyutuyorum öyle kılıyorum sakince 🥰
Elhamdülillah Rabbim nasip ettikçe zor olmuyor🤲🏻
2 kere elemtera aşağısını bitirince 20 rekat bitiyor😌
Yahut bi fil suresi bi kadir suresi bi Kureyş suresi bi kadir suresi böyle olunca bi kere elemtera aşağısı bitince bitmiş oluyor 😊
Yalnız kılmak da ayrı feyizli bir gün dene inşallah🙂 zor gelmez merak etme başlayınca bitiyor zaten 🤗
Ama oğlumla beraber gitmek istiyorum camiiye de hatta bu hafta için eşimle konuşmuştuk gidelim diye bakalım belki yarın gideriz oda salavatlı namaz olarak biliyor o atmosferi yaşasın camii de ki ayrı bi feyizli oluyor 🤲🏻🥲

Kadınların evde kılması daha faziletli diye 🌸
Bide oğlumu uyutuyorum öyle kılıyorum sakince 🥰
Elhamdülillah Rabbim nasip ettikçe zor olmuyor🤲🏻
2 kere elemtera aşağısını bitirince 20 rekat bitiyor😌
Yahut bi fil suresi bi kadir suresi bi Kureyş suresi bi kadir suresi böyle olunca bi kere elemtera aşağısı bitince bitmiş oluyor 😊
Yalnız kılmak da ayrı feyizli bir gün dene inşallah🙂 zor gelmez merak etme başlayınca bitiyor zaten 🤗
Ama oğlumla beraber gitmek istiyorum camiiye de hatta bu hafta için eşimle konuşmuştuk gidelim diye bakalım belki yarın gideriz oda salavatlı namaz olarak biliyor o atmosferi yaşasın camii de ki ayrı bi feyizli oluyor 🤲🏻🥲

BAzı camilerde aşırı çocuk sesinden feyzli kılınmıyor çocukların elinde telefon şarkılı videolar falan.
biz bi yere gittik geçen sene 4 te selam verdik 8 de salavat okuduk oda aşırı saçmaydı.

Bu sene gitmedim daha 1-2 kere niyetim var

BAzı camilerde aşırı çocuk sesinden feyzli kılınmıyor çocukların elinde telefon şarkılı videolar falan.
biz bi yere gittik geçen sene 4 te selam verdik 8 de salavat okuduk oda aşırı saçmaydı.

Bu sene gitmedim daha 1-2 kere niyetim var
Evet bak oda var gidilirse çocuğa telefon vermemek lazım kul hakkı olur hemde camii atmosferine aykırı 🙁
8 de salavat ilk defa duydum değişikmiş
Bende geçen sene de hiç gitmedim ama evde hep kıldım fire vermeden bu sene 2 eksim oldu çok üzgünüm Rabbim diğer günlere nasip etsin inşallah 🤲🏻😔
son 2 gündür nasibi düşünüyorum yani bir kere Allah demek bile büyük nasip insan bazen anlayamıyor sonra nasip olmayınca anlıyorsun 😔

Back
X