• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet evde kılıyorım canım ama bu sene bi kere de olsa camiye gitmek istiyorum 🥹
Geçen yıl ki ramazan düzenim daha iyidi vaktim daha çoktu sanki şimdi hemen uykum geliyor 😪
Neden camiye gidemiyorsun peki evde hiç kılmadım ben tek başıma heralde zor gelirdi ya kesin kılmazdım 😁 🥲

HAvaya bağlı tahriş olabilir faranjit gibi de olur. Sirkeli bişeyler içtin mi?
Birkaç kişi daha belirtileri söyleyince farenjit dedi
Geçenlerde sirkeli su içtim bi kaç kere ondan sonra öksürüğüm geçti elhamdülillah boğaz ağrım çok az kaldı
Ama düzenli sirkeli su içsem aslında

Neden camiye gidemiyorsun peki evde hiç kılmadım ben tek başıma heralde zor gelirdi ya kesin kılmazdım 😁 🥲
Kadınların evde kılması daha faziletli diye 🌸
Bide oğlumu uyutuyorum öyle kılıyorum sakince 🥰
Elhamdülillah Rabbim nasip ettikçe zor olmuyor🤲🏻
2 kere elemtera aşağısını bitirince 20 rekat bitiyor😌
Yahut bi fil suresi bi kadir suresi bi Kureyş suresi bi kadir suresi böyle olunca bi kere elemtera aşağısı bitince bitmiş oluyor 😊
Yalnız kılmak da ayrı feyizli bir gün dene inşallah🙂 zor gelmez merak etme başlayınca bitiyor zaten 🤗
Ama oğlumla beraber gitmek istiyorum camiiye de hatta bu hafta için eşimle konuşmuştuk gidelim diye bakalım belki yarın gideriz oda salavatlı namaz olarak biliyor o atmosferi yaşasın camii de ki ayrı bi feyizli oluyor 🤲🏻🥲

Kadınların evde kılması daha faziletli diye 🌸
Bide oğlumu uyutuyorum öyle kılıyorum sakince 🥰
Elhamdülillah Rabbim nasip ettikçe zor olmuyor🤲🏻
2 kere elemtera aşağısını bitirince 20 rekat bitiyor😌
Yahut bi fil suresi bi kadir suresi bi Kureyş suresi bi kadir suresi böyle olunca bi kere elemtera aşağısı bitince bitmiş oluyor 😊
Yalnız kılmak da ayrı feyizli bir gün dene inşallah🙂 zor gelmez merak etme başlayınca bitiyor zaten 🤗
Ama oğlumla beraber gitmek istiyorum camiiye de hatta bu hafta için eşimle konuşmuştuk gidelim diye bakalım belki yarın gideriz oda salavatlı namaz olarak biliyor o atmosferi yaşasın camii de ki ayrı bi feyizli oluyor 🤲🏻🥲

BAzı camilerde aşırı çocuk sesinden feyzli kılınmıyor çocukların elinde telefon şarkılı videolar falan.
biz bi yere gittik geçen sene 4 te selam verdik 8 de salavat okuduk oda aşırı saçmaydı.

Bu sene gitmedim daha 1-2 kere niyetim var

BAzı camilerde aşırı çocuk sesinden feyzli kılınmıyor çocukların elinde telefon şarkılı videolar falan.
biz bi yere gittik geçen sene 4 te selam verdik 8 de salavat okuduk oda aşırı saçmaydı.

Bu sene gitmedim daha 1-2 kere niyetim var
Evet bak oda var gidilirse çocuğa telefon vermemek lazım kul hakkı olur hemde camii atmosferine aykırı 🙁
8 de salavat ilk defa duydum değişikmiş
Bende geçen sene de hiç gitmedim ama evde hep kıldım fire vermeden bu sene 2 eksim oldu çok üzgünüm Rabbim diğer günlere nasip etsin inşallah 🤲🏻😔
son 2 gündür nasibi düşünüyorum yani bir kere Allah demek bile büyük nasip insan bazen anlayamıyor sonra nasip olmayınca anlıyorsun 😔

Back
X