- 13 Mart 2019
- 14.408
- 51.815
- 598
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinAbla kristaller kaymış baş dönmesiyle gittik manevra yaptı dr toparlancak inş daha iyi de dikkat edicek birkaç gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinAbla kristaller kaymış baş dönmesiyle gittik manevra yaptı dr toparlancak inş daha iyi de dikkat edicek birkaç gün
Çok geçmiş olsun canımDün gece bi uyandım kızımın ateşi çıkmışgeçirdim çok şükür ama bana da geçmiş hiç iyi değilim
![]()
Çok geçmiş olsun limonsuzDün gece bi uyandım kızımın ateşi çıkmışgeçirdim çok şükür ama bana da geçmiş hiç iyi değilim
![]()
Geçmiş olsun abla çabuk toparlar inşallahAbla kristaller kaymış baş dönmesiyle gittik manevra yaptı dr toparlancak inş daha iyi de dikkat edicek birkaç gün
Geçmiş olsun canım yavruna geçmeden çabucak atlatırsın inşaAllahBen de fenayım kaç gündür. Önce yoğun bi regl sancısı uzun sürdü niye bilmiyorum o geçti şükür üstüne bugün hasta gibiyim. Eşim rahatsızdi bir iki gündür ondan bana geçti sanırım inşallah çok kötü olmadan atlatırım
Cok geçmiş olsun BonuscumAbla kristaller kaymış baş dönmesiyle gittik manevra yaptı dr toparlancak inş daha iyi de dikkat edicek birkaç gün
Geçmiş olsunBen de fenayım kaç gündür. Önce yoğun bi regl sancısı uzun sürdü niye bilmiyorum o geçti şükür üstüne bugün hasta gibiyim. Eşim rahatsızdi bir iki gündür ondan bana geçti sanırım inşallah çok kötü olmadan atlatırım
Neden terlemişin ki arya hasta mıydınSabah kalktım yastığım ıslak hem terlemişim hem de boynum tutulmuşkayinvalidemleri çağıracaktım vazgeçtim, yarına olsun artık.
geçmiş olsun aysen Allah şifa versinBen de fenayım kaç gündür. Önce yoğun bi regl sancısı uzun sürdü niye bilmiyorum o geçti şükür üstüne bugün hasta gibiyim. Eşim rahatsızdi bir iki gündür ondan bana geçti sanırım inşallah çok kötü olmadan atlatırım