• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar herkese 🌸
Mutfağımı birkaç gündür adam akıllı toplayamadım onun berketsizliği ağırlığı üzerime çöktü heralde ev işlerine de hiç adapte olamadım bi daha tövbe ediyorum mutfağı dağınık bırakmaya🤲🏻
Kısacası misafir sonrası yamuldum🙃
Dün akşam da evde değildik😶‍🌫️
Gelince direk uyumuşum 😒
Sabah namazı sonrası ✏️
Mutfağı temizledim✅
Bulaşık m. Çalıştırdım ✅
Ocak tezgah masa sildim✅
Kalan tencere tepsi borcam çaydanlık ne varsa yıkadım ✅
Çok erkendi gırgır yaptım kenarları sleppy mendille sildim ✅
Diğer odaları da topladım gırgırladım yatak odası hariç✅
Toz aldım ✅
Yerleri de mendille sildim Oturma odasının✅
Antre ayna sildim✅
Misafir banyo lavabo wc yıkadım✅
Yıkanan çamaşırlarım vardı durulama yapıp kurutmaya attım✅
Yemek masa örtülerin lekeleri asla çıkmadı çamaşır suyuna bastım bitanesini inşallah çıkar ✅🤲🏻
Çamaşırların bir kısmını da astım✅
Az bi çamaşır kataldım yerleştirdim ✅
Bazanın altına girecek bi yorgan vardı onu paketledim koydum ✅

Ben de fenayım kaç gündür. Önce yoğun bi regl sancısı uzun sürdü niye bilmiyorum o geçti şükür üstüne bugün hasta gibiyim. Eşim rahatsızdi bir iki gündür ondan bana geçti sanırım inşallah çok kötü olmadan atlatırım
Geçmiş olsun canım yavruna geçmeden çabucak atlatırsın inşaAllah 🤲🏻 maske kullanmaya çalış bebekle ilgilendiğin zamanlarda

🌙Yatağımı topladım
🌙Oğlanın odasını topladım
🌙Kızların yataklarını topladım çekmecelerini düzelttim
🌙Çamaşır ayırdım koydum
🌙Kahvaltı hazırladım

Çocuk odasında devam ediyorum dün silecektim camını yerini ama hastane falan olmadı.
Böyle haftaya yayarak yapıcam inşallah dip köşe 1 günde silmem mümkün değil zaten zorunda da değilim.
Belim de zorlanmamış olacak

Ben de fenayım kaç gündür. Önce yoğun bi regl sancısı uzun sürdü niye bilmiyorum o geçti şükür üstüne bugün hasta gibiyim. Eşim rahatsızdi bir iki gündür ondan bana geçti sanırım inşallah çok kötü olmadan atlatırım
Geçmiş olsun ❤️🙏🏻 umarım hemen toparlarsınız

geçmiş olsun aysen Allah şifa versin

Back
X