- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
Benimde takildigim mesele tam olarak buydu burada banlandim diye niye yazmaktan vazgeçeyim en azından arkadaşlar ben artık devam edemeyeceğim kenara çekiliyorum siz kendiniz ilerleyin yazılabilir ya da buna benzer birşeyler bak 4 yıl diyorsunuz hiç mi 4 yılın hatırı yokNeden peki? Neden canlı tutmaya çalışalım? Yapmadığımız bir şey yüzünden burda her gün her şeyimizi paylaştığımız insanlar tarafından bir cümleye dahi layık görülmeden bırakıldık.
Son derece haklılar bak o kısım ayrı. Yüzde binbeşyüz haklılar kesinlikle. Bunu tartışmam bile.
Ama bir kişi yüzünden mübarek gün masum olan onca kişi zan altında kaldı. Ve hala kimse ses çıkarmıyor.Bize haksızlık değil mi, biz ne yaptık?
Ben ısrarla yazdım. Kopmak istemedim burdan. Hala okuyorum arada.
Ama bu bırakılmışlık gururumu da incitti açıkcası.
Burada ismimi, resmimi dahi paylaşacak kadar benimsemiştim burayı oysa. Gerçek hayatta gerçek bir dosttan kazık yemiş gibi kırgın hissediyorum yazmayanlara.
O aramızda dolaşan sinsi/sinsilere rağmen burda yine gülebilmeliydik. Ama herkesin kendi kararı elbette. Zorla yazdıracak değiliz ya.
Vardır herkesin bir bildiği.
Burayı çok ciddiye almamak lazım gerçek hayat değil neticede kim ne kadar doğru yada gerçekçi bilemiyoruz