- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Tubismavis sende yazmıyorsun hiç nerelerdesin??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı yerimdeyim kuzum yazışma olmayınca pek yazasim gelmiyor açıkçasıTubismavis sende yazmıyorsun hiç nerelerdesin??
Aylaaaaaar oldu yapmıyorumÜtü yapan yok mu
Benimde aylaaarrrdır elimden düşmüyorAylaaaaaar oldu yapmıyorum
Ütükoliksin ablamBenimde aylaaarrrdır elimden düşmüyor
Ütükoliksin ablam
Etiketini görünce çook mutlu oldumm negoşummm.Selamlar hayırlı cumalar
Merak ediyorsunuz,üzülüyorsunuz haklısınız. Benimde kendimce üzüntülerim var. Böyle durumlarda kendi halimde olmayı tercih ediyorum hep. Çok yazılmış içimizden biri şöyle böyle, kimseyi itham etmiyorum aklımdan da geçirmiyorum biz burada gönül bağı kurduk, ben kalbime bakarım gerisi boş.
Musluk ve Lora yok, Loraya zaten ulaşamıyorum çünkü telefonu bozulmuştu yazmıştı burayada. Sosyal medyası yok bana ulaşmasını bekliyorum bir umut. Umarım iyidir sıkıntısı yoktur.
Araftayım a dostlar anlayın beni ,seviyorum sizi mutlu kalın.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
@Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Xxhatun
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
Tubismavis
+1Aylaaaaaar oldu yapmıyorum
Yarın efserimÜtü yapan yok mu
Benim camlar da ağlıyor artık sil diye ama hava yağmurluBenim cam silmem lazım ama yağmur yağıyor sürekli. Boyle dura dura kişi getireceğim
Gecen hafta sonu kocami kandirmistim birlikte silecektik yağmur yağdı, bu haftada adam çalışıyor, bir gün silerim elbetBenim camlar da ağlıyor artık sil diye ama hava yağmurlu
Tünaydın Teneffüscüm.
Ben bitirdimYarın efserim
Haftalar çok hemsirem haftaya sileriz hep birlikteGecen hafta sonu kocami kandirmistim birlikte silecektik yağmur yağdı, bu haftada adam çalışıyor, bir gün silerim elbet
Yaz geliyor benim ki gömlek kumaş pantolon giymeye başladı yazın da tshirt mecbur
Bende aynı genel bi temizlik yapcam ama yağmur durmuyorBenim cam silmem lazım ama yağmur yağıyor sürekli. Boyle dura dura kişi getireceğim