- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
Kiracının çıkmasını bekliyoruz taşınabilmek için. Kontrat bitene kadar oturmayacakmış ama ne zaman çıkacağı da belli değil. Bu yüzden bir netlik yok maalesef.Seninde kutlu olsun. Netleşmedi mi durumunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiracının çıkmasını bekliyoruz taşınabilmek için. Kontrat bitene kadar oturmayacakmış ama ne zaman çıkacağı da belli değil. Bu yüzden bir netlik yok maalesef.Seninde kutlu olsun. Netleşmedi mi durumunuz
Hmmm anladım hayırlısı olsun inşallahKiracının çıkmasını bekliyoruz taşınabilmek için. Kontrat bitene kadar oturmayacakmış ama ne zaman çıkacağı da belli değil. Bu yüzden bir netlik yok maalesef.
Amin, çok teşekkür ederim.Hmmm anladım hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun canımBikaç gündür çok hastayım . Ayağa kalkmak bile zulüm geliyor. İlaçlar iyi gelmeye başladı da çok şükür bugün biraz daha iyi gibiyim. Telefona da çok bakamıyorum gözlerim yanıyor .
Geçmiş olsun kuzu Allah şifa versinBikaç gündür çok hastayım . Ayağa kalkmak bile zulüm geliyor. İlaçlar iyi gelmeye başladı da çok şükür bugün biraz daha iyi gibiyim. Telefona da çok bakamıyorum gözlerim yanıyor .
Geçmiş olsun Rabbim şifa versinBikaç gündür çok hastayım . Ayağa kalkmak bile zulüm geliyor. İlaçlar iyi gelmeye başladı da çok şükür bugün biraz daha iyi gibiyim. Telefona da çok bakamıyorum gözlerim yanıyor .
Geçmiş olsun inşallahBikaç gündür çok hastayım . Ayağa kalkmak bile zulüm geliyor. İlaçlar iyi gelmeye başladı da çok şükür bugün biraz daha iyi gibiyim. Telefona da çok bakamıyorum gözlerim yanıyor .
Evet hiç yazan yok birbirimizi motive ederiz düzen sağlarız diye düşünüp yazmıştım amaIyiyim ben kızlar da önceki gibi yazsa daha iyi olacağım çiçekli manzaralı günaydınları özledim
Yeni mi üye olmuştun senEvet hiç yazan yok birbirimizi motive ederiz düzen sağlarız diye düşünüp yazmıştım ama
Evet son bir kaç aydır rahatsızım ibadetlerimi okumalarımi evimi ihmal ettim. Düzen kurmak istiyorumYeni mi üye olmuştun sen
İyiyim çok şükür benim kuduruk kızla uğraşıyorum sen nasılsın ağrıların devam ediyor muNasılsınız ?
Şansına sen geldin tatsız olaylar olduEvet hiç yazan yok birbirimizi motive ederiz düzen sağlarız diye düşünüp yazmıştım ama
Çok şükür daha iyiyim biraz keyifsizim ama geçerİyiyim çok şükür benim kuduruk kızla uğraşıyorum sen nasılsın ağrıların devam ediyor mu