- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
Öyle oldu malesef ama bir iki kişi yazmıyor diye bırakılmaması gerekiyor bence birbirimizi motive edebiliriz yinedeŞansına sen geldin tatsız olaylar oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle oldu malesef ama bir iki kişi yazmıyor diye bırakılmaması gerekiyor bence birbirimizi motive edebiliriz yinedeŞansına sen geldin tatsız olaylar oldu
İnşallahÇok şükür daha iyiyim biraz keyifsizim ama geçer
Yeni geldiğiniz için belki de bilmiyorsunuzdur birkaç kişi diye nitelendirdiğiniz kişiler bu topiği 4 yıldır canlı tutan her gün etiket yapıp insanları düzen konusunda motive etmeye çalışan kişiler ki kurulan bağ ve dostluktan bahsetmiyorum bile elbette burayı canlı tutmaya çalışmalıyız ama cümlelerimizi daha özenli seçelim lütfen siz de olsanız 4 yıldır emek verdiğiniz topikte kendinizden yazmayan birkaç kişi diye bahsedilmesini istemezsinizÖyle oldu malesef ama bir iki kişi yazmıyor diye bırakılmaması gerekiyor bence birbirimizi motive edebiliriz yinede
Bilmiyorum hiç canım bende hiç birinin numarası yok maalesefAktif Lora ve musluk suyu nun ban süresi çok uzun olmadı mı haber alabilen varmı
Inşallah bitmiştir ceza süresi üzücü oldu bayram dönemi böyle olmasıBilmiyorum hiç canım bende hiç birinin numarası yok maalesef
Aynen canım topiğin sessiz kalması beni de üzüyorInşallah bitmiştir ceza süresi üzücü oldu bayram dönemi böyle olması
Geçmiş olsun canımGünaydın bana çok da aymadı gün küçükler hasta yine gece unutmadılar şimdi uyuyorlar neyse iyi olsunlar da uykusuzluk önemli değil....dün odaları toplayıp süpürdüm bugün mutfağa yoğunlaşıp iyi bir temizlik yapmak istiyorum küçükler durursa balkonda katlanıp yerleşecek çamaşır var öncelikli işim o bakalım
Hele aktifin ki bişey de demediAktif Lora ve musluk suyu nun ban süresi çok uzun olmadı mı haber alabilen varmı
Yanlış anlaşılmisim konu sahipleri artık yazmak istemiyor olabilirler onlar yazmıyor diye bizde kendimizi koyuvermeyelim dedim yazmaya devam edelim dedimYeni geldiğiniz için belki de bilmiyorsunuzdur birkaç kişi diye nitelendirdiğiniz kişiler bu topiği 4 yıldır canlı tutan her gün etiket yapıp insanları düzen konusunda motive etmeye çalışan kişiler ki kurulan bağ ve dostluktan bahsetmiyorum bile elbette burayı canlı tutmaya çalışmalıyız ama cümlelerimizi daha özenli seçelim lütfen siz de olsanız 4 yıldır emek verdiğiniz topikte kendinizden yazmayan birkaç kişi diye bahsedilmesini istemezsiniz
Kızların kendilerine göre kırılıp gücendikleri durum var belli ki ama eminim gelecekler
Netliğe kavuştuğu iyi oldu çünkü yanlış anlaşılmaya müsait bir cümleydi aynen elimizden geldiğince burayı canlı tutmaya çalışalımYanlış anlaşılmisim konu sahipleri artık yazmak istemiyor olabilirler onlar yazmıyor diye bizde kendimizi koyuvermeyelim dedim yazmaya devam edelim dedim
Sen çok naif bir insansın yeni olduğun için bilmiyoirsun biz aile gibi olduk burada ne yaşasak ne karar alsak birbirimize söyleriz hemen o yüzden hassasız bu konuda senlik bir durum değil yaniYanlış anlaşılmisim konu sahipleri artık yazmak istemiyor olabilirler onlar yazmıyor diye bizde kendimizi koyuvermeyelim dedim yazmaya devam edelim dedim
Mutfağı temizledim çifle yağ çözle diğer yerler temiz çamaşır katlayıp yerleştirdim birdeNasılsınız bugünkü planlarınız ne ?
Ellerinize sağlıkMutfağı temizledim çifle yağ çözle diğer yerler temiz çamaşır katlayıp yerleştirdim birde
Doğrudur ben artık insanları ciddiye almamayı öğrendim çok üzüldüm zamanında değer verdiğim sayıp sevdigim kim varsa sırtımdan vurdu düştüğümde bir tekme de onlar attılar yine de kusura bakmayın daha dikkatli olabilirdimSen çok naif bir insansın yeni olduğun için bilmiyoirsun biz aile gibi olduk burada ne yaşasak ne karar alsak birbirimize söyleriz hemen o yüzden hassasız bu konuda senlik bir durum değil yani
Neden peki? Neden canlı tutmaya çalışalım? Yapmadığımız bir şey yüzünden burda her gün her şeyimizi paylaştığımız insanlar tarafından bir cümleye dahi layık görülmeden bırakıldık.Netliğe kavuştuğu iyi oldu çünkü yanlış anlaşılmaya müsait bir cümleydi aynen elimizden geldiğince burayı canlı tutmaya çalışalım