Düzenli Evimiz & Hayatımız

çok sağol canım şimdi geçti hamdolsun

Aslında çıkarıp koltuğun üzerine sevseydin yada masanın I zaman çok kırışmıyor 🙄

Şimdi daha iyi canım çok sağol 🤲🏻🌸

Bende de öksürük başladı ve planladığı şeyleri yapamayan tek ben değilmişim bunu okuyunca yalnız olmadığımı farkettim sağlık olsun da hallederiz inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Rabbim şifa versin inşallah belini zorlama:(
Yeter ki sağlık olsun herşey hallolur 🤲🏻

Bende aynı durumdayım bide sanki ramazan ayına girdik ya herşey bitmiş gibi geliyor iş işten geçti gibi hani öncesinde yapacaktın dercesine kendime 🙁
Ama içimde bi yerde de yok neden öyle olsun yine yavaş yavaş yaparsın Ramazan bereketiyle diyorum bakalım 🫠
Niye böyle düşünüyorsun
Evet ramazan öncesi yapmak iyi ama temizlik dediğin zaten kendini tekrar ediyor şimdide yapacağız hem vakit geçer

merhabalar canlar ayy buraya yazmayı özlemişim oğluş doğalı 5 gün oldu hamd olsun bende gün gün toparlıyorum hiç düzelmeyecek gibi hissediyordum çok çok zordu ilk günlerim 🤧 sezeryan beni kötü yaptı insanlar normalden korkup nasıl sezeryan yapıyor dedim ilk 😅 böyle giderse biri bana biri bebeğime bakması lazım dedim 😣 ikinci gün hastanede dedim. Allahım bebeğime bakamayacak mıyım 😓 sonra gün gün toparladım hamd olsun hatta bugün bulaşık makinesini boşalttım mutfak tezgahımı sildim daha iş yaparımda eşim kızıyor uyu dinlen diyor 🙃

Hiç sıkmayın kızlar canınızı ben de bi daraldım baktım büyütücem bunu içimde dur dedim yetiştiği kadar olur .... bizden bu gecelerden önemli değil ❤️
Öyle gerçekten canımız sağolsun 😌💗
Bende öyle sunu yaparım bunu yaparım derken hic bisey yapamadım. Neyse ramazands yaparız vakit gecer 🫠
Geçmiş olsun insallah hasta olmazsın
Evet bayrama hazırlanırız yavaş yavaş😍
Biraz oldum gibi 2 haftadır hemen hemen grip gibiydim doktora gittim atlatmışsın bunlar kalıntıları artık dedi🫠
Geçmiş olsun canım. Ben de yapmayı planladığım hiçbir şeyi yapamadım 🙁
Olsun napalım bizden önemli değil 🥲
çok sağol canım şimdi geçti hamdolsun

Aslında çıkarıp koltuğun üzerine sevseydin yada masanın I zaman çok kırışmıyor 🙄

Şimdi daha iyi canım çok sağol 🤲🏻🌸

Bende de öksürük başladı ve planladığı şeyleri yapamayan tek ben değilmişim bunu okuyunca yalnız olmadığımı farkettim sağlık olsun da hallederiz inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Rabbim şifa versin inşallah belini zorlama:(
Yeter ki sağlık olsun herşey hallolur 🤲🏻

Bende aynı durumdayım bide sanki ramazan ayına girdik ya herşey bitmiş gibi geliyor iş işten geçti gibi hani öncesinde yapacaktın dercesine kendime 🙁
Ama içimde bi yerde de yok neden öyle olsun yine yavaş yavaş yaparsın Ramazan bereketiyle diyorum bakalım 🫠
Tam hastalık zamnı hastaneler doluymuş yaa 😥

merhabalar canlar ayy buraya yazmayı özlemişim oğluş doğalı 5 gün oldu hamd olsun bende gün gün toparlıyorum hiç düzelmeyecek gibi hissediyordum çok çok zordu ilk günlerim 🤧 sezeryan beni kötü yaptı insanlar normalden korkup nasıl sezeryan yapıyor dedim ilk 😅 böyle giderse biri bana biri bebeğime bakması lazım dedim 😣 ikinci gün hastanede dedim. Allahım bebeğime bakamayacak mıyım 😓 sonra gün gün toparladım hamd olsun hatta bugün bulaşık makinesini boşalttım mutfak tezgahımı sildim daha iş yaparımda eşim kızıyor uyu dinlen diyor 🙃
Toparladın sanırım canım 🤩 bebiş nasıl ? Koklayarak öp bizim içinde 😘

Geçmişinizi okudum da az kimse planlayarak girmemiş neredeyse🥹. Lütfen üzülmeyin yapsanız benim modum düşerdi🌚

Back