O yüzden sen çocuğuna bak başka birisi yapsınay sonunda 1 yaşında olacak.
dişleri yeni cikiyor gecikti baya, 1 hafta önce çıkmaya başladı.
gerçi diş yokken de aynıydı, uykusu çok hafif o uyurken hicbir is yapamiyorum. uyanınca da kucagimdan inmek istemiyor yine yapamiyorum.
biri olacak ilgilenecek ki ben yapayım o zaman bile bazen.durmuyor beni istiyor
Tamamdır hemşerim anlaşıldıYok kız bana sormadın 01deren ablam olur
Ü
O yüzden sen çocuğuna bak başka birisi yapsın
Ama şartlar işte.
Tamamdır hemşerim anlaşıldı
Öyle değil kız. Yardımcı gibi. Ben temizlik yaparken büyük değil de küçük perişan oluyor.Çocuğuma bakacak kimse bile yok ki bir de işimi yapsın
Evet canım adanalıyımBayilirim biber salcasina annem elazigli yazlari anneannemlere giderdik onlar sadece domates salcasi kullanir bi kavanoz alip giderdim yiyemiyorum baskasini. Baci 01 yaziyor adanali misin
Öyle değil kız. Yardımcı gibi. Ben temizlik yaparken büyük değil de küçük perişan oluyor.
Hoşgeldin .hatırladınmı beni☺Hamilelgmde en ozledigim sey yuzustu yatmakti benim de canim . Uyurken yan yatip bacak arana yastik koy gayet rahatlik veriyor o da
Sen sanki kendine cok yükleniyorsun, ben esimle işi bitince markete gidip herseyi oradan aliyorum hamileykende kimse kusura bakmasınGittim pazarı da yaptım , ebem ağladı resmen. Eltimin kızıni da goturdum ama kırk kere dinlendim.. eve zor attım kendimi
Normalde ben gitmiyorum , ama işi çok ağır eşimin , bide belinden ameliyatli poşet tasiyamiyor zaten.Sen sanki kendine cok yükleniyorsun, ben esimle işi bitince markete gidip herseyi oradan aliyorum hamileykende kimse kusura bakmasın
Hatirlamazmiyim sayende islak kekci oldum ciktim herkes bayiliyor istiyorHoşgeldin .hatırladınmı beni☺
Ohhhhhhhhh gezmelerde gezilmişşşlHosbuldum bu arada bugun hic is yapamadim ogleden beri gexmedeyim yeni geldim yemek yapicam simdi