Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim çamaşır makinesi aylardır su akıtıp duruyo.üç makine çamaşır yıkadım mutfak resmen göl oldu öğlenden beri mutfk siliyorum.dedim acaba kazandan mı akıtıyo yan yatırdım yatırmaz olaydım.benim örümcekler resmen şehir kurmuş altına aldım süpürgeyle.ben onun altı kapalı sanıyodum ya makinenin bütün organları açıktaymış meğer

Ü
O yüzden sen çocuğuna bak başka birisi yapsın
Ama şartlar işte.

Nego ödevimi yaptım ama o küçük yeri açamadım. Makine mutfakta ve mutfak parke. Açmam için banyoya taşımam lazım. Onun harici;
Yataklar ve ortalık toplandı,
Çamaşırları katladım, mutfağı hallettim.
Büyük kızımın kursunun son günüydü, kutlama gibi bir şey yaptılar. Bitince alıp parka götürdüm. Hem de yürüyüş yapmış oldum.
Yemekler tamam. ( Allahım sana şükür, akşam 7 ye kalmadı bu sefer )
Güneşlikleri yıkadım, ütüledim.
Ayriyeten üç gömlek ütüledim.
Şimdi bebişi uyutuyorum. Yapabilirsem silemediğim kapıları sileceğim, bir de süpürge açacağım.

Slm kızlar bugün yatak toplama ortalığı toplama.bulaşık. Evi süpürdüm. Ćamaşır lar toplandı. Tekrar serildi..Dib köşe temizliği mı bayramdan sonra yapabilirim.o yüzden ödevleri yapmıyorum.yapmışken dip kose yapmam lazım. Taşınacam diye yapmak istemiyordum.kaldı bu sene.evdende soğumuştum.iş başa düştü offf

Ödev tamam
Hem bizim hem çocukların yataklari söküldü çarşaf pike yastik kılıfları makineye ikiser posta halinde atildi yıkandı asıldı.
Ev süpürdüm, sildim.
Koltuk örtüleri silkelenip tekrar örtüldü.
Ocak ve telleri bide üstündeki dolap kapaklari ciflendi.
Wc , banyo temizlendi.
Mutfak tülü yikandi asildi.
Salon tülü yıkandı asıldı.
Bi önce ki gün koltuk örtüleri ve kırlentler sökülüp yikandi tekrar takildi.
Buzdolabi ve bukasik makinasi sirkelimle silindi.
Dünkü çamaşırlar toplanip katlandı.

Sen sanki kendine cok yükleniyorsun, ben esimle işi bitince markete gidip herseyi oradan aliyorum hamileykende kimse kusura bakmasın
Normalde ben gitmiyorum , ama işi çok ağır eşimin , bide belinden ameliyatli poşet tasiyamiyor zaten.
Markette Pazar gibi olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…