Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yapılanlar

Yataklar toplandı
Kahvaltı yapıldı
Bulaşık makinası dolduruldu çalıştırıldı
Mikrodalgayı temizledim
5 kiloluk bidona salatalık turşusu kurdum
Ev süpürüldü
Silindi
Balkonlar yıkandı
Tozlar alındı
Wc banyo yıkandı
1 makina çamaşır katlandı

Şimdi yemeğimi de kattım ocağa
Mercimekli patlıcan yemeği yapıyorum buzlukta da tavuk köftesi vardı yanına da yoğurt çıkarırım yeter bu kadarlık

Çamaşır makinasını birazdan halledicem

oh maşallah ben bu listeden 2 3 kalemi yapsam yatağa düşüyorum

Niye kızzzzzzz valla minnoş kızım izin verse neler yaparım ama izin vermiyor işte

Ne bileyim vitaminim kan degerlerim düşük ondan mı bilmiyorum.
Bir de tabi ufaklık zorluyor beni de ama o dururken ya da babası bakarken de hic gücümü toplayamiyorum nedense

Ne bileyim vitaminim kan degerlerim düşük ondan mı bilmiyorum.
Bir de tabi ufaklık zorluyor beni de ama o dururken ya da babası bakarken de hic gücümü toplayamiyorum nedense
Kansızlık halsiz yapabilir canım sen bebeğin ne kadarlıkkk

Kansızlık halsiz yapabilir canım sen bebeğin ne kadarlıkkk

ay sonunda 1 yaşında olacak.
dişleri yeni cikiyor gecikti baya, 1 hafta önce çıkmaya başladı.
gerçi diş yokken de aynıydı, uykusu çok hafif o uyurken hicbir is yapamiyorum. uyanınca da kucagimdan inmek istemiyor yine yapamiyorum.

biri olacak ilgilenecek ki ben yapayım o zaman bile bazen.durmuyor beni istiyor

Yaaaaaa aynı bebiişlerimiz benim kızım da 1 eylül doğumlu ,,, evet dişe geç kalmış bizim 10. Diş geliyor,,, zaten hep huysuzlar yaaaaa diş olmasa da aynılar,,, benim bi de büyük kızım var 12.5 yaşında o çok ilgileniyor o yüzden yapabiliyorum krizim da yardım ediyor bazen o süpürüyor
Okul açılınca zor olur bana da

oh maşallah 29 ağustos benim kizimin doğum günü de.
valla bilmiyorum çocuk yokken de öyle iste çok gözüm yoktu açıkçası çok dagilmiyordu zaten çalışıyordum. ama simdi evdeyim gözüme batıyor
hiç halim yok usengec tembel biri miyim neyim

O zaman burayı sıkı takip et. Canım insan iştahlanıyor

Mercimekli patlıcan yemeği nasıl oluyor canım ikisine de bayılırım tarif istiyorum :)

Mercimekli patlıcan yemeği nasıl oluyor canım ikisine de bayılırım tarif istiyorum :)
Canım. Biz burda başkavurması diyoruz bu yemeğe

Önce patlıcanları alacalı soyup halka halka doğrayıp bazen tüm kızartıyoruz
Başka bi tencerede soğan ,,, biber,,, domate,,, salça ve baharat katıp kavuruyoruz ,,, içine önceden ısladığımız yeşil mercimekleri de katıyoruz kızarttığımız patlıcanları da katıp çok azıcık su katıp altını kısıp pişmeye bırakıyoruz

Gerçekten çok güzel oluyor

Hiç birşey yapmicaktim, güya.
Koltuk örtülerini,kırlent yüzlerini makinaya attım,. Evi supurdum sildim.
Fırını sildim..
Mutfağı toparladım.
Şimdide yemek hazırlayıp , pazara gidicem
Hiçbir şey yapmayacağım dediğinde inanamamıştım zaten

Ayyy Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…