- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki ev hiç kirlenmicekBenim makina balkonda zaten bari bu odevi yapayim, ben evi yeni tasidim bi cok seyi yaptim burada ödev verilen tekrar yapmak ağırıma gidiyor
Yazdim sebebini olmadi bana ödev bigün apartmanin merdivenlerini sildirin, bigun komsunun camlarini , oteki gün asagidaki kafenin masalarini sileyimNere gidiyon daha karpuz kesecük
Nerden bulaştım bunlara mı diyonayy ben de yapicam akşama tamam
siz beni tembellikten kurtaracaksiniz valla bu gidisle inşallah
Nerden bulaştım bunlara mı diyon
Yok kız bana sormadın 01deren ablam olurSana mi sormustum canim sende 01 yazmiyor. Bende adanali dogup sonra osmaniyeli oldum
Ohhhhhhhh tam istediğimdiGünün ödeviii
Çamaşır makinasını dıştan silmek,ön alttaki minik kapağını açıp içindeki suyu akıtmak ve makinayı boş çalıştırmak (küçük kapağı açarken altına bez örtü falan koyun iki bardak su çıkıyo ordan ,yerler ıslanmasın)
Nego
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
@dstn33
@CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
@beybisi35
@Feminas
@Gonulmeyvesi
@Zinmem
Bi hafta sonra başlarsın sen de elbet o ev kirlenecekYazdim sebebini olmadi bana ödev bigün apartmanin merdivenlerini sildirin, bigun komsunun camlarini , oteki gün asagidaki kafenin masalarini sileyim
Geçmiş olsun uleHayırlı cumalar
Yoğun ve rahatsızım biraz gelemedim.
Dişim kırıldı ağrıyo çok dişçiye gidicem.
Dün salon camları silindi köşe koltuk yıkandı.
Bugünde elimden ne gelirse inşallah onları yaparım
Ay kıyamamyok yok bana da itici bir güç lazımdı zaten de küçük bir hanımefendi var sürekli önüme emekleyip ters dönmüş kaplumbağa gibi kollarini bacaklarını sallıyor kucagima alayim diye
Ay kıyamam
Bağla sırtına eski usül
Simdi şey hakli olarak odev veriliyor ya bazen de gecikiyorum hem efo icinde eziyet olmasın dedimBi hafta sonra başlarsın sen de elbet o ev kirlenecek
Kuzum ödev için verilen yerler temizse işten muafsın zaten tekrar yapmana gerek yokki
Sana ceza kendine güzel bi içecek hazırlayıp ayaklarını uzatıp dinlen 1 saat pazardan sonraHiç birşey yapmicaktim, güya.
Koltuk örtülerini,kırlent yüzlerini makinaya attım,. Evi supurdum sildim.
Fırını sildim..
Mutfağı toparladım.
Şimdide yemek hazırlayıp , pazara gidicem
Bişey olmaz.gerektikçe yaparsın zaten temizse ellemene gerek yok hiç bak benim makinem temiz mesela sadece boş çalıştırıcam o kadarSimdi şey hakli olarak odev veriliyor ya bazen de gecikiyorum hem efo icinde eziyet olmasın dedim
Yaa hamileyken. Benim de en çok özlediğim yüz üstü uyumakBen pertim vallahi.. gece düzgün uyuyamıyorum, gündüz de kalkamıyorum.
Yüz üstü uyumayı özledim
Bugün sadece evi süpürurum , bide pazara gidilecek. . Yarın sil,süpür, toz al falan ertesi bayram zaten..
Bol bol dinlenin kızlar doğumdan sonra da uyuyamıcaksınızBende çok özledim hiç dinlenerek kalkamıyorum sağa sola sürekli dönmekten gece kaç sefer uyanıyorum bide wc olayımız var hergun gittikçe artan sağ salim atlatsaydık şu dönemi
Çok bile yapmışsın canım fazla yorma kendiniSu ana kadar yaptiklarim:
Kahvaltı hazırladım topladim komple mutfağı elden geçirdim
Bulaşık makinası çalışıyor birazdan boşaltırım
Çiçeklerimi suladim balkonu sildim
Evi mini süpürgeyle üstünden geçtim
Mutfak yerlerini paspasladim
Makinaya çamaşır attım
Duşa girdim arkasından komple banyo wc temizliği yapıp çıktım
Birazdan saçlarını fönlicem ve hazirlanicam oğlumu görmeye gidicez bugün ayrıntılı ultrosonumuz var şimdilik bu kadar kendimi fazla yormak istemiyorum sonra oğlan uyuyor poposunu dönüyor yüzü bile göstermiyor
Ayyyy benim de kızımın dökülüyor sinir oluyorumSaçlarım dökülüyor yerlere uyuz oluyorum
Yatak odasını tekrar sil süpürr yaptım
Banyoyu da yıkadım yine üç kapım daha var silinecek
Çamaşır astım
Bir makine daha çalışıyor onu da asıp ütü yapacağım pöfff daha çok iş var
Hayır bayramda kimse gelmez bana uzağız herkesten kimsemiz yok burda ben bu kadar neyin temizliğini yapıyorsam
Geçmiş olsun canımBacilar ben çok katılamıyorum ya şiş yanagimla acılarla uğraşmaktayim hepinize çoook kolay gelsin Nego
Gemiş olsun canım çok zorlama kendiniHayırlı cumalar
Yoğun ve rahatsızım biraz gelemedim.
Dişim kırıldı ağrıyo çok dişçiye gidicem.
Dün salon camları silindi köşe koltuk yıkandı.
Bugünde elimden ne gelirse inşallah onları yaparım