İyi oldu iyiDövüş kısmı hariç maşallah.
O tek madde diğerlerinden daha yorucu, Allah kolaylık versin
Benim kayniniş de öyleAkıllı kadın kendini yormayan cinsten.
Benim annemde ütü yapmayı bilmez ablam yapardı evde her zaman ütü harici her işi yapar ama kadın odun bile kırardı
Dur yav bu seferde küçük koyunca derine kaçar korkusu olduSen yinede hasta olmadaama olursan deneyip haber ver
Sus kiz acimiyo kucuk sarimsak koyun hagsjsb
Himff yaparsin cikar HavsjsvsvsDur yav bu seferde küçük koyunca derine kaçar korkusu oldu
Hığıık diye sesi geldi mi ya sanada böyle kola kapağı açar gibi bık diye bi sesDur yav bu seferde küçük koyunca derine kaçar korkusu oldu
Geçmiş olsun gölgecim tahlil mi yaptırdınız?İyi akşamlar canlar tüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin. Biz de hastayız oğlanın burnu tıkalı bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Benim de boğazlar acıyor ama çaktırmamaya çalışıyorum
Bir kere sinemaya gitmiştik lise de idi herhalde para yok ne içecek ne mısır tam sessizlikte biri cola açtı ben de içimden söylediğimi sanayken hayatın tadı demiştim bir gülme sonra herkesteHığıık diye sesi geldi mi ya sanada böyle kola kapağı açar gibi bık diye bi ses
Geçmiş olsun kuzuya Allah şifa versin❤İyi akşamlar canlar tüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin. Biz de hastayız oğlanın burnu tıkalı bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Benim de boğazlar acıyor ama çaktırmamaya çalışıyorum
Geldi gelmez miHığıık diye sesi geldi mi ya sanada böyle kola kapağı açar gibi bık diye bi ses
Geçmiş olsun valla ilerlemeden yap bişeyler ben fenayımİyi akşamlar canlar tüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin. Biz de hastayız oğlanın burnu tıkalı bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Benim de boğazlar acıyor ama çaktırmamaya çalışıyorum
Geyrendinin resmi mi oHimff yaparsin cikar Havsjsvsvs
Elbet birgün çakılırÇocuklara Fazla Yemeyin onlar yarın beslenme için dediğim poğaçalarfan gömüyorum şuan kimseye çaktırmadan ayy
Afiyet şifa olsun.Çocuklara Fazla Yemeyin onlar yarın beslenme için dediğim poğaçalarfan gömüyorum şuan kimseye çaktırmadan ayy
Benimkiler de öyle okula giderken falan söylüyorlarElbet birgün çakılırGeçen benimkiler okula giderken keki bitirme diye tembihlediler
Teşekkür ederim ben de çok seviyorum ya pofuduk pofudukAfiyet şifa olsun.Bende poğaça çok severim hele ki sıcakken
Aynı benÇocuklara Fazla Yemeyin onlar yarın beslenme için dediğim poğaçalarfan gömüyorum şuan kimseye çaktırmadan ayy
Teşekkür ederim ben de çok seviyorum ya pofuduk pofuduk