- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Forma giyen çocuğun takım elbise giyen kocan yok demek kiÜtü de ney gııı
Ayda yılda bir olur benim ütü
Gerçi çocukların tişörtü pantolonu da ütülerim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forma giyen çocuğun takım elbise giyen kocan yok demek kiÜtü de ney gııı
Ayda yılda bir olur benim ütü
Öncesi tavsiye ederim zira temizlik çok daha verimli oluyorYoook daha iyi temizlikten sonda döğüştük . Kapıyı çarptı odasına gitti uyudu bende kafa dinledim
Ay yok ne uğraşacam bi ütüm mü eksik. Lazım olan ütülesin giysin. Kaynanam hiç ütü yapmaz. Ütü.isteyen kıyafetleri yıkayınca direk askıya asar öyle kuruturForma giyen çocuğun takım elbise giyen kocan yok demek ki
Gerçi çocukların tişörtü pantolonu da ütülerim ben
Spontane gelişti malesefÖncesi tavsiye ederim zira temizlik çok daha verimli oluyor
Film izleyerek yaparım yoksa mümkün değil hiçbir şey cazip hale getiremez bana ütü yapmayıBen ütü yapmayı severim. Ütüyü podcast ya da Kuran dinleyerek ayna karşısında yaparım, ütü masasına aynadan bakarım boynum ağırmasın diye. 25dk ütü+ 5 dakika yerleştirme diye yapıyorum, sonra teneffüs sonra geri dönersem bir seans daha.
Ütüyü sevmeme rağmen ortamsız yapamamFilm izleyerek yaparım yoksa mümkün değil hiçbir şey cazip hale getiremez bana ütü yapmayı
Bir şey dinlemesem kendimle sohbet etmeye başlıyorum benFilm izleyerek yaparım yoksa mümkün değil hiçbir şey cazip hale getiremez bana ütü yapmayı
Nego niye beğenmedin çok mu az iş yapmışımİyi akşamlar kızlar..
Kahvaltı hazırladım, yataklar toparlandı.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Bulaşıklar elde yıkadım.
Masayı sildim.
Salonu gırgırladım.
Wc yi yıkadım.
Arkadaşlarla parka gittik hava çok güzel 'di bi tutmayalım dedik.Arkadaslar dediğim ablam ve 2 yengem
Eve gelince oğlumu eşim yıkadı.
Bende çamaşırları makinaya attım gelir gelmez mıknatıs gibi tozu çekiyor bu havalarda sanki kıyafetler
Yemek hazırladım.
Bulaşıkları yıkadım.
1 posta çamaşır katladım yerleştirdim.
1 posta yıkanan çamaşırları astım.
Eşimde oğlanın ödevlerini yaptırdı.
Çay yaptım Suskunlar izliyoruz eşimle
Çocuk nasıl ütülesin ula ütüsüz tişört giydirmişler çocuğa cık cık cık derim benAy yok ne uğraşacam bi ütüm mü eksik. Lazım olan ütülesin giysin. Kaynanam hiç ütü yapmaz. Ütü.isteyen kıyafetleri yıkayınca direk askıya asar öyle kurutur
Yanlışlıkla olabilir mi acabaNego niye beğenmedin çok mu az iş yapmışım
İşte film izleyince de güzel oluyorBir şey dinlemesem kendimle sohbet etmeye başlıyorum ben
ütüsüz gibi durmaz ama işin sırrı oÇocuk nasıl ütülesin ula ütüsüz tişört giydirmişler çocuğa cık cık cık derim ben
Gömlek kumaş pantolon mecbur ütüleniyor kocam çok güzel ütüler ama bir gömleği yarım saatte bana fenalık gelir
Tahmin ettim yaa şaka yollu sordum.Ama bana göre bugün pek iş yapamadım.Park yordu bebiş hiç durmadı pert oldum.Yanlışlıkla olabilir mi acaba
Çaydanlığın yönünü tarif etKafa üstü kulaktan hala kocamın çay istemesini duyuyorum neden yaa
Akıllı kadın kendini yormayan cinsten.Ay yok ne uğraşacam bi ütüm mü eksik. Lazım olan ütülesin giysin. Kaynanam hiç ütü yapmaz. Ütü.isteyen kıyafetleri yıkayınca direk askıya asar öyle kurutur
Dövüş kısmı hariç maşallah.Kahvaltı hazırlandı
Mutfak toplandı ocak silindi
Yataklar toplandı odalar havalandı
2 makine çamaşır yıkandı büküldü yerleşti
Ev süpürüldü
Dönüşümlü olarak hastalık devam ediyor
Uykusuzluktan geberecem
Kızın ödevi bitti
Banyo tuvalet yıkandı
Turşu kuruldu
Herifle döğüşüldü
Çiçekler sulandı
Yemek yendi
Mutfak toplu
Sen yinede hasta olmada ama olursan deneyip haber verYok deniycem bunu ilk hastalığımda
Sus kiz acimiyo kucuk sarimsak koyun hagsjsbOkurken acıdı burnum
Formaları sadeceİyi akşamlar ütü mü yaptın süpersin ben yapmadım