Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa büyüdükçe daha mı zor oluyorlar.Belirgin özelliği neler mesela küçükhanımın🤗 💜Bilmiş midir mesela? Çabuk mu öğrenir inatçı mıdır? merak ettim.☺
Zekaları kıpır kıpırdır. Her zaman iyiye kullanmazlar. Ona küçük ve bilmiyor muamelesi yapmanızı hiç sevmez. Gururu çok önemlidir. Kalplerine ulaştıysanız sizi zorlamazlar.

Kime nolmuş :confused: niye yazdınız burçları
Bende oğlakım ne var. Yükselenim koç 🤣

Aaa burçdaşım ben de oğlağım yükselenim terazi 😄
Benim de sevgilim oğlak, yükseleni akrep. Ben akrep yükselenim başak.
Oğlaklar ilk anda ciddi görünseler de çok zeki espri anlayışları var.
Oğlağa güvenilir, birlikte yola çıkılır, sırt yaslanılır. Tahammül gücü yüksektir. Bütçe, para hesabı oglaktan sorulur. Tutumludur, bazen elinden para zor çıkar ama sevdikleri için kaliteli şeylere çekinmeden para harcar.

Oğlağa güvenilir, birlikte yola çıkılır, sırt yaslanılır. Tahammül gücü yüksektir. Bütçe, para hesabı oglaktan sorulur. Tutumludur, bazen elinden para zor çıkar ama sevdikleri için kaliteli şeylere çekinmeden para harcar.
Aha ben🤩

Evet beni tanıyan çoğu kişi başta çok soğuk olduğumu söyledi

Eşim oğlak ve sadece bu özelliği gözüme çarpar 😂😂
Bir de oğlaklar gençken yaşıtlarından daha olgun davranıyor ama yaşlandıkça tavır olarak gençleşiyorlar. ☺️ Tabi o prensipli halleri hiç değişmiyor. Tam bir işkolik ve inatçılar.
Gelenekler, kurallar, saygı onlar için çok önemlidir.
Dışarıdan öyle durmasalar da romantik ve eğlenceliler. 💖

Bir de oğlaklar gençken yaşıtlarından daha olgun davranıyor ama yaşlandıkça tavır olarak gençleşiyorlar. ☺️ Tabi o prensipli halleri hiç değişmiyor. Tam bir işkolik ve inatçılar.
Ayyy bu da ben 🤩🤩

Hepsi nokta atışı ama bir işim yok işkolik olur muyum olunca bilemiyorum 😄 oğlum da oğlak inşallah benim gibi olur 😄

Hepsi nokta atışı ama bir işim yok işkolik olur muyum olunca bilemiyorum 😄 oğlum da oğlak inşallah benim gibi olur 😄
Bence işiniz olmasa da kendinize "iş" icat ediyorsunuzdur. Boş kaldığınızı hiç sanmıyorum.😀
İnşallah hep iyi huylarımızı alırlar ☺️

Akrep uzmanı geldi😍
Akrep tarafından sevilmek bir ayrıcalıktır.💖 Sevdiğini çok sever, çok şeye katlanır. Son ana kadar tahammül eder, bir kere gözünden düşene de dönüp de bakmaz bir daha.

Yapılanı unutmaz , iyiliğe karşı mutlaka iyilikle, kötülük görürse de elinden bir şey gelmiyorsa bile mutlaka tavır alarak belli eder akrep.
Akılları başlarına gelene kadar duygularıyla karar verip bazen kendilerini bile sabote edebilirler. Aklına koyduğunu mutlaka yapar. İnsanların gerçek yüzlerini çabuk görür, yüzüne gülerek pek kaldırılmaz.
Eşime bazı detaylar uymuyor yükseleni farklıdır belki.
Bakalım kızda bu yönler olacak mı🙃

D63416A4-42A0-4AA0-9324-84284F0852C7.jpeg

Ahaaaa geliyor bebemmmm😂😂😂 bu kadının yorumlarını beğeniyorum 😍

X