- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Eehehe benim avizem yok14 ekim ödevi
Avize silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Jes rotami oldunuz siz cok uzun sürdü bu hastalikHastanedeyiz bonbon serum verdi doktor uyudu yavrum bacaklarimda. Idrar kan tahlili daha yapilmadi kan sonucuna gore ya eve ya da yatış bakalim. Hayirlisi hakkimizda dua edin ne olur
Ben başkasına tükürdüm ama nedense o hiç üstüne alınmıyor bu mevzuyuBana tükürdü o eyvallah nego ya rabbi şükür
4 cm le neyin havası acabaaaa1.64 ün altı üstüne alsın işte
1.68 ile selamlar
4 cm le neyin havası acabaaaa
Gunaaydiiiinnnn , dun giremedim kk ne odeve baktim bulamadim dunku odev neydi bilen var miHayırlı sabahlar hayırlı cumalar hamarat, güzel kadınlar. Rabbim dualarımızı hayırlı ise kabul etsin, değilse hayra çevirsinEki Görüntüle 3145386
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Gündüz bir şekilde idare ediyorum nego. Çok mızmız oldu, her şeye bağırıyor, ağlama krizlerine giriyor. Ben yaparım, ben getiririm modunda sürekli. 2 yaş sendromu şimdiden başladı. Geceleri çok zorlanıyorum diş acısından sürekli uyanıyor, uykuya dalamıyor. Yavrum yine de iyi idare ediyor onca acıya, rahatsızlığa. Geçip gidecek inşallah.Oyy 6 diş
Dün ödev yoktu canımGunaaydiiiinnnn , dun giremedim kk ne odeve baktim bulamadim dunku odev neydi bilen var mi
Eşi aşçı olanlar da evde yemek yapmazmış genelde sizinki de o hesap.Eşim öğretmendi birde diyeceklerim bu kadar
Sagol canimDün ödev yoktu canım
Ayy bende şimdi hazırlamıştım vericektim bı soruyim en iyisiBiride 18 dedi ama halısına göre değişiyormuş