Yaaaa benden uzunmusunGündeme getirmem istemem ama penyez dut benden uzunsa bende senden uzunum
Bana mı dedin BonusGündeme getirmem istemem ama penyez dut benden uzunsa bende senden uzunum
Kızlar babalar evde ödeve yardımcı oluyor mu yada yaptıran var mı? Benim bey hiç yanaşmıyor umursamıyor pek.
Her zaman ben olamam ya bu çocuğun alışması lazım ikimizlede ödev yapmaya.
1.64 ün altı üstüne alsın işteBana mı dedin Bonus
Bizimde öyle o girince karışıyor işler.Ama haftada bir veya 2 günü ona kitleyeceğim artıkÇok nadir benden yüz bulamayınca gidiyolar.
Bazen yükümü alsın istiyorum bazende o araya girince daha karışıyor her şey
Bizimde öyle o girince karışıyor işler.Ama haftada bir veya 2 günü ona kitleyeceğim artık
Hahaha sesli güldüm neyseki evde kimse yok tekim1.64 ün altı üstüne alsın işte
Nasıl oldunuz jes?Gec kaldin ben ataşları saldim çoktan ahahhahahah
Turk standardi 162 mi o ne la poncik mantari gibiHahaha sesli güldüm neyseki evde kimse yok tekim
Tam da 1.64 ümTürk standartı 1.62 cm, 2 cm ile uzun sayılırız
Hahaha sesli güldüm neyseki evde kimse yok tekim
Tam da 1.64 ümTürk standartı 1.62 cm, 2 cm ile uzun sayılırız
Sus nazarlık iştezaten boyunda uzunmuş
Gec kaldin ben ataşları saldim çoktan ahahhahahah
Kız dinleme şu kadını sakın
Hastanedeyiz bonbon serum verdi doktor uyudu yavrum bacaklarimda. Idrar kan tahlili daha yapilmadi kan sonucuna gore ya eve ya da yatış bakalim. Hayirlisi hakkimizda dua edin ne olurNasıl oldunuz jes?
Çok geçmiş olsun canım ya. Tez zamanda şifa versin rabbim.Hastanedeyiz bonbon serum verdi doktor uyudu yavrum bacaklarimda. Idrar kan tahlili daha yapilmadi kan sonucuna gore ya eve ya da yatış bakalim. Hayirlisi hakkimizda dua edin ne olur
Amin canim aminÇok geçmiş olsun canım ya. Tez zamanda şifa versin rabbim.
niye ki
Hastanedeyiz bonbon serum verdi doktor uyudu yavrum bacaklarimda. Idrar kan tahlili daha yapilmadi kan sonucuna gore ya eve ya da yatış bakalim. Hayirlisi hakkimizda dua edin ne olur
Söylediği isimler gerçek çünkü. Çağırıcan durduk yere üçü beşi başımıza