Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hastanedeyiz bonbon serum verdi doktor uyudu yavrum bacaklarimda. Idrar kan tahlili daha yapilmadi kan sonucuna gore ya eve ya da yatış bakalim. Hayirlisi hakkimizda dua edin ne olur
Jes çok geçmiş olsun. Kusma ve ishalden dolayı ağustos ayında kızım hastanede yattı. Ciddi anlamda salgın varmış. İshaldeki mikroplar da bulaşıcı oluyormuş, kendi temizliğine de dikkat et yine de. Serumlar hemen etki gösteriyor. İnşallah hemen iyileşir eve dönersiniz. Dualarım sizinle. 😍

Ay yok bir hafta ev süpürmeyip ev temiz diyenlerin temizlik anlayışı nasıl anlamıyorum 😵‍💫
Dün süpürmedim bugünde hala enerjim yok evi şey götürüyor 🥴
Birde beş dakikada süpürüyorlarmış bütün evi :deli: beş dakikada bir oda süpürülür anca 🤣

Ay yok bir hafta ev süpürmeyip ev temiz diyenlerin temizlik anlayışı nasıl anlamıyorum 😵‍💫
Birde beş dakikada süpürüyorlarmış bütün evi :deli: beş dakikada bir oda süpürülür anca 🤣
Valla 1 hafta bişey yapmadım eşime diyorum ev berbat neyi var gayet temiz diyor 😂😂

10-15 dk da tüm evi süpürürüm arkamdan biri kovalıyor gibi🙊😂

Jes çok geçmiş olsun. Kusma ve ishalden dolayı ağustos ayında kızım hastanede yattı. Ciddi anlamda salgın varmış. İshaldeki mikroplar da bulaşıcı oluyormuş, kendi temizliğine de dikkat et yine de. Serumlar hemen etki gösteriyor. İnşallah hemen iyileşir eve dönersiniz. Dualarım sizinle. 😍
Sagolasin canim. Serum verdi bakalim sifa olsun inşallah. Kan idrar sonuclarini bekliyoruz. Hergun ortaligi batiran adam simdi de kaka yapmayasi tuttu

Kızlar babalar evde ödeve yardımcı oluyor mu yada yaptıran var mı? Benim bey hiç yanaşmıyor umursamıyor pek.:işsiz:
Her zaman ben olamam ya bu çocuğun alışması lazım ikimizlede ödev yapmaya.🙄
Daha çok anneler çocukların zihinsel gelişimi ile ilgileniyor sanırım 😀 Bizde de maalesef o iş hep bende idi. Ama birinci sınıftan sonra çocukların ödev sorumlulukları kendilerine aittir. Başında durup ödev yaptırmıyorum. Gelip yardım istemedikçe yardım etmiyorum. O an bir işim varsa eşimden bakmasını rica ediyorum.

Ben haftada bir evi süpüren olarak cevap vermek isteyruuummm:olamaz: durum şu ki evde iki kişiyiz gündüz kimse yok hafta içi akşamları gelenim pek olmaz

Doğal olarak gerçekten hafta bir detaylı süpürme bize yetiyor kızlar :KK48:

Ama çocuklu evi de bilirim günde iki kez süpürülür yani :super:

Robot alayım hergün evi süpürücem :KK70: görülmeyen ne çok toz var hepsini robot hallediyormuş

cat-riding-a-robot-vacuum-funny-cat.gif

X