- 11 Nisan 2007
- 83.043
- 481.947
O kadar dindarmıyım benOnun yerine eyup sultanda haci amca var bahcede miski amber satiyor al ac kutunun agzini koy dolaba bak bakalim noluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar dindarmıyım benOnun yerine eyup sultanda haci amca var bahcede miski amber satiyor al ac kutunun agzini koy dolaba bak bakalim noluyor
Vav yaşar kadar olmasa da ehhh işteO kadar dindarmıyım ben
Limonsuzum canim cok sukur bugune de. Atesi dustu kusmasi azaldi ama ishal devam ediyor. Birsey yemiyor ama uyurken mama veriyorum azicik azicik kusmasin diye. Onunla duruyor. Ama Bonus Un dedigi gibi bunye susuz kalmasin diye de su iciriyorum. Baya ortalikta salgin varmis. Allah tum yavrularımiza sifa versin
Vav yaşar kadar olmasa da ehhh işte
Herkese iyi geceler
Bugün işten gelip epey bir iş hallettim yarın pazarım var ve balık günü çünkü
Yemek hazırladım
Mutfak toplandı, bulaşığı çalıştırdım
Bir makina çamaşır yıkadım,astım
Balkonun tozunu aldım,sildim, çiçekleri suladım
Robota tüm evi süpürttüm
Mutfağın yerlerini elle sildim
Yatak odasındaki dağınıklığı topladım,iç çamaşır çekmecelerini düzelttim
Dikiş odamın tozunu aldım, makinamı yağladım
Artık yatmaya gidiyorum yoruldum, hepinize iyi geceler, Allah'a emanet olun
Bu ara bende de öyle çıldıracağım masrafa sokacaklar beni neyse ki geldi bugün Q10 lerim 3 kutu yedeğim var şimdi göz çevresi Q10 lere kayıyor gözüm ama hayır almayacağım almayacağım allahım beni alış veriş şeytanı reklamlardan koru, çok aminNerde nivea reklamı var karşıma çıkıyor
Geçmiş olsun, Reflor al en kısa çözümKizlar bu salgin bebelerden anne babaya geciyor demis doktor esime. Vallahi dogru 2 gündür afedersiniz karnim agriyor ishal sanci var baya
Sagolasin canim. Bakalim benimki gecer de bebe gecse rahat edecegim inşallahGeçmiş olsun, Reflor al en kısa çözüm
Muzu biraz gök almaya çalış, eksilen potasyumunuzu tamamlasinYedim hemsirem yedim. Muzu da yarin alayim da bende bebem de yiyek.
Nasil yani gok ne demekMuzu biraz gök almaya çalış, eksilen potasyumunuzu tamamlasin
Yani sert olanlari bulmaya çalış yumusak degildeNasil yani gok ne demek
He tamam canim oyle alirim sagolasinYani sert olanlari bulmaya çalış yumusak degilde
Amiiin bende çiçek almayı bırakınca bakım ürünleri aldım. Göz için kafeinli bir serum aldım bakalım daha gelmedi.Bu ara bende de öyle çıldıracağım masrafa sokacaklar beni neyse ki geldi bugün Q10 lerim 3 kutu yedeğim var şimdi göz çevresi Q10 lere kayıyor gözüm ama hayır almayacağım almayacağım allahım beni alış veriş şeytanı reklamlardan koru, çok amin
Ham diyebilirdin ulan gök neYani sert olanlari bulmaya çalış yumusak degilde
Ya nebilim bizim orda oyle diyorlar ahagahwHam diyebilirdin ulan gök ne
Bozma dur dur gece gece simdi totosunu kescemHam diyebilirdin ulan gök ne
bunlar gök fasulyeden gök biberden bir haberler bebegimsuYani sert olanlari bulmaya çalış yumusak degilde
Ham diyebilirdin ulan gök ne
Ya nebilim bizim orda oyle diyorlar ahagahw
nerdeYa nebilim bizim orda oyle diyorlar ahagahw