Düzenli Evimiz & Hayatımız

ahhh nasıl kalbi güzel kadınsın hissetmişsin beni :KK200: bu gün yazacaktım negomm 10 gün gündür evde değildim kardeşimden sonra anneme gittim ziyaretler bitti senelik izin de bittiii

son 4-5 gündür hasta idim ilaçlar serum vs... halim keyfim hiç yoktu

bu gün iş başı yaptım çok şükür iyiyim hafif bir öksürüğüm kaldı

yatarken sizleri okuyup okuyup güldüm, ağladım, hasta olanlara şifa diledim, temizlik yapanlara :nazar: dedim

:KK68:seviyorum sizleriiii:KK68:
Çok yoruldun temizlik falan hava değişimi sarmıştır bünyeni. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım💜

Teşekkür ederim sana da cok geçmiş olsun 🌸Maşallah ya😍 direnemiycem ben daha nurofen içtim bana mısın demiyor majezik aldım şimdi. Midem bayram edicek 🤣🤣
Sagol canim🌸 burada gunduz sicak gece soguk alışamadım mahvetti beni 💀 dun bende sadece supurdum evi ama silmekte lazim. Eve dogalgaz borusu döşediler o kucuk tozlar sil sil bitmiyor 😭 valla kapi gorevi iyi denk geldi cunku onlarada yapismis o tozlar🤣

Hiç endişelenmedi inanır mısın aşağı evden bişey alınmış mı diye acele ona indi hemen. Telefonu yok arayamazdım🙊😂
Pardon ama oha ya aynı benim kv.🤣 Bize birşey olsa bunlar sevinirde bence😁😏
Hatta bizimki de telefon kullanmıyor panik atağı var kafada kuruyor telefon çalınca galiba.

Sagol canim🌸 burada gunduz sicak gece soguk alışamadım mahvetti beni 💀 dun bende sadece supurdum evi ama silmekte lazim. Eve dogalgaz borusu döşediler o kucuk tozlar sil sil bitmiyor 😭 valla kapi gorevi iyi denk geldi cunku onlarada yapismis o tozlar🤣
Kolay gelsin Allah şifa versin. Nego Nego görmüş işte kapıları 😂😂😂

Majezik içtiğim gün balkona attım kendimi öldüm mide ağrısından bana da gelmiyor🤣🤣
Gerçekten majezik içiyorsan miden tas gibi olmali🤣
Sağol canım ALLAH razı olsun :KK200:

RABBİM tez vakitte hepimize şifa versin topikte hemen hemen herkes hasta :cry: :hasta:
Gecmis olsun canim🌸
Kolay gelsin Allah şifa versin. Nego Nego görmüş işte kapıları 😂😂😂
Geceleri ruya goruyor herhal🤣
Parol bana hiç yardımcı olmuyor ki neren ağrıyor diyip gidiyormuş gibi hissediyorum 🤣🤣🤣

Parol ne ya kendine hayrı yok onun 🤣🤣
Kizlar benim regl agrimi bile kesiyor parolcum🤣🤣 cok agri kesici alan biri degilim ondan sanirim

X