- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.415
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim iyimisiniz simdiÇok geçmiş olsun
Teşekkür ederim negocum
Gecmis olsun canim, benimde bogazim sismis ama inat ettim temizlik yapıyorumBugün ben dipli temizlik yapicaktiiiim mutfağı temizlicektiiim diyete girip zayiflicam dediiiim ama hasta oldum bundan sonra kendime de soylemicem planlarımi
Çok yoruldun temizlik falan hava değişimi sarmıştır bünyeni. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canımahhh nasıl kalbi güzel kadınsın hissetmişsin beni bu gün yazacaktım negomm 10 gün gündür evde değildim kardeşimden sonra anneme gittim ziyaretler bitti senelik izin de bittiii
son 4-5 gündür hasta idim ilaçlar serum vs... halim keyfim hiç yoktu
bu gün iş başı yaptım çok şükür iyiyim hafif bir öksürüğüm kaldı
yatarken sizleri okuyup okuyup güldüm, ağladım, hasta olanlara şifa diledim, temizlik yapanlara dedim
seviyorum sizleriiii
Teşekkür ederim sana da cok geçmiş olsun Maşallah ya direnemiycem ben daha nurofen içtim bana mısın demiyor majezik aldım şimdi. Midem bayram edicekGecmis olsun canim, benimde bogazim sismis ama inat ettim temizlik yapıyorum
MaşallahNego canımmm güzel şeylerde var izine çıkmadan evi dip köşe temizlemiştim
rahatım şimdi, hafta sonu sil süpür ve çamaşır yıkama, ütü çıkar
Sagol canim burada gunduz sicak gece soguk alışamadım mahvetti beni dun bende sadece supurdum evi ama silmekte lazim. Eve dogalgaz borusu döşediler o kucuk tozlar sil sil bitmiyor valla kapi gorevi iyi denk geldi cunku onlarada yapismis o tozlarTeşekkür ederim sana da cok geçmiş olsun Maşallah ya direnemiycem ben daha nurofen içtim bana mısın demiyor majezik aldım şimdi. Midem bayram edicek
Birde ben paroldan baska agri kesici kullanmıyorum. Parol adamdir macecik mide dusmani yosmaTeşekkür ederim sana da cok geçmiş olsun Maşallah ya direnemiycem ben daha nurofen içtim bana mısın demiyor majezik aldım şimdi. Midem bayram edicek
Pardon ama oha ya aynı benim kv. Bize birşey olsa bunlar sevinirde benceHiç endişelenmedi inanır mısın aşağı evden bişey alınmış mı diye acele ona indi hemen. Telefonu yok arayamazdım
Majezik içtiğim gün balkona attım kendimi öldüm mide ağrısından bana da gelmiyorBirde ben paroldan baska agri kesici kullanmıyorum. Parol adamdir macecik mide dusmani yosma
Sağol canım ALLAH razı olsunÇok yoruldun temizlik falan hava değişimi sarmıştır bünyeni. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Kolay gelsin Allah şifa versin. Nego görmüş işte kapılarıSagol canim burada gunduz sicak gece soguk alışamadım mahvetti beni dun bende sadece supurdum evi ama silmekte lazim. Eve dogalgaz borusu döşediler o kucuk tozlar sil sil bitmiyor valla kapi gorevi iyi denk geldi cunku onlarada yapismis o tozlar
Parol bana hiç yardımcı olmuyor ki neren ağrıyor diyip gidiyormuş gibi hissediyorumBirde ben paroldan baska agri kesici kullanmıyorum. Parol adamdir macecik mide dusmani yosma
Parol ne ya kendine hayrı yok onunBirde ben paroldan baska agri kesici kullanmıyorum. Parol adamdir macecik mide dusmani yosma
Benimkinin de elinden telefon düşmez tam tersiPardon ama oha ya aynı benim kv. Bize birşey olsa bunlar sevinirde bence
Hatta bizimki de telefon kullanmıyor panik atağı var kafada kuruyor telefon çalınca galiba.
Gerçekten majezik içiyorsan miden tas gibi olmaliMajezik içtiğim gün balkona attım kendimi öldüm mide ağrısından bana da gelmiyor
Gecmis olsun canimSağol canım ALLAH razı olsun
RABBİM tez vakitte hepimize şifa versin topikte hemen hemen herkes hasta
Geceleri ruya goruyor herhalKolay gelsin Allah şifa versin. Nego görmüş işte kapıları
Parol bana hiç yardımcı olmuyor ki neren ağrıyor diyip gidiyormuş gibi hissediyorum
Kizlar benim regl agrimi bile kesiyor parolcum cok agri kesici alan biri degilim ondan sanirimParol ne ya kendine hayrı yok onun
Tabi ondandır. Her türlü ağrı kesici icmisimdir çifter çifterGerçekten majezik içiyorsan miden tas gibi olmali
Gecmis olsun canim
Geceleri ruya goruyor herhal
Kizlar benim regl agrimi bile kesiyor parolcum cok agri kesici alan biri degilim ondan sanirim
Turuncu bağladım bendeSarı saçlaaarımı deliii gönlümeeee bağladım çözemiyorum Nego
İyiyiz çok şükür ama evde durmuyorum artıkGecmis olsun canim iyimisiniz simdi