Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne yapsam kız karar veremedim sarı denemek istiyorum aslında ama beyaz tenliyim ruh gibi görünür diye cesaret edemiyorum. Bakır da olabilir onu hiç denemedim
Hiç sarı denemediysen dene derim benim aklım hala sarida😂 tonları var onun hepsi soluk göstermez küllüleri daha çok soluk gösterir tabi ten rengine bağlı.
Daha önce yapmadiysan risk yalnız ben deneye deneye oturtmustum zor bulmak doğru tonu. Doğru kuaförü bulmak daha da zor🤣
Yap gitsin ya bisey olmaz. Kötü mü oldu hemen bi kahverengi ya da koyu sarı alıp boyarsin bitti gitti😂
Demirden korksak trene binmezdik dimi😁

Nevresimler değişti
2 makine çamaşır yıkandı serildi büküldü yerleşti
Kahvaltı yapıldı
Mutfak toplandı
Bulaşık makinesi çalıştı boşaltıldı
Ocak fırın silindi
Mutfak dolap kapakları silindi
Banyo tuvalet yıkandı
Duşakabin silindi
Koltuk üstleri baza altları dahil ev süpürüldü
Yerler silindi
Çiçekler sulandı
Ödevler yapıldı
Toz alındı
Balkon toplandı
Çocukların kışlıklarını çıkardım .seçilecek kıyafetleri seçtim
Akşam yemeği yendi
Mutfak toplandı
Ocak 2. Defa silindi
Şimdilik bitti🤣

2 mak.camasir yikandi kurudu yerlerine yerlestirdim
1mak.dun kuruyan camasirlari katladim
Ortalik süpürdüm
Sofralar çırpip katlandi
Banyo yikadim
Wc ve lavoba yıkandi
Kızi yıkadim.banyosunu yaptırdım
Bir süru kap kacak elimde yikadim
Ocak silindi
Sarimsakli kofte (fellah köftesi.parantezi kapatamadim niyeyse çikmadı😂
Yedik bidaha toplandi.
Yarin babam gelecek cok sükür

Hiç sarı denemediysen dene derim benim aklım hala sarida😂 tonları var onun hepsi soluk göstermez küllüleri daha çok soluk gösterir tabi ten rengine bağlı.
Daha önce yapmadiysan risk yalnız ben deneye deneye oturtmustum zor bulmak doğru tonu. Doğru kuaförü bulmak daha da zor🤣
Yap gitsin ya bisey olmaz. Kötü mü oldu hemen bi kahverengi ya da koyu sarı alıp boyarsin bitti gitti😂
Demirden korksak trene binmezdik dimi😁
Hiç denemedim tonları hakkında da hiçbir fikrim yok 😄 hangisinden başlayayım 😄

Hiç denemedim tonları hakkında da hiçbir fikrim yok 😄 hangisinden başlayayım 😄
Öncelikle saç rengin ne simsiyah mi yok koyu kumral kahve gibi çok koyu değil mi? Benim çok koyu bi saçım olmadığı halde önce açtım ilk boyarken. Ama sonraki dip boyalarımi hep açmadan yaptim.

Açtın diyelim saçını. Önce bence 12.1 küllü sarıya boyasan iyi olur (mümkünse loreal olsun çok güzel aciyo, koleston olmasın pek acmiyor) küllü sarı adı ama bizim Türk kadınlarının saçı genelde kızıl tonlarina daha yatkın olduğu için sarıya boyayinca sapsari olmucak hemen.. sarı ama turunculu bi sarı olucak. Bunu engellemek için küllü sarilara boyuyoruz. O halde bile yine de hafif turunculuk olabilir. Artık o zamanla azalacak.
Ha ben mesela loreal 12.1 in içine igoranin bi boyası vardı özel turunculugu önlemek icin ondan nohut tanesi kadar katiyordum. (İlla katmak zorunda degilsin)

Boyadiktan sonra da zaten dibin geldikce kafana göre takılırsın gerisi daha kolay. Ben kışın biraz daha 8.1 falan gibi koyu sarilarla dip atiyordum yazn da yine 11, 12.1 falan ruh haline göre oynarsın 😂

Dip not geçeyim. Actinya saçını. Eğer çok açık bi sarı olsun istemiyorum risk almiyim diyosan biraz daha 8.1 gibi koyu renge boyarsin.. yani işte bu senin saçının yapısına ne kadar açtığına bağlı olarak değişiyor. Ben eğer çok fazla actıysam koyu sarıya boyuyordum. Yol fazla açılmadıysa boyayı açık sarı alıp bi ton daha aciyordum..

Yani saçın durumu çok önemli kisacasi🤣maşallah ben de ne boyamisim be daha da bi bu kadar anlatmadiklarm var shsjsjsj

Kaşlarinin da azcık rengini acabilirsin 20 saniye falan beklet yeter hemen yikarsin.

Ah kısçeler, oturduğum yerde şöyle bir ellerime ayaklarıma baktım ne kadar salmışım ben😔 kendi kendime kıpırda dedim böyle gitmez, ayaklarımı suya koydum, topuklarımı temizledim, hindistan cevizi yağı sürdüm. El tırnaklarımı törpüledim, yıllardır tırnak uzatmıyorum temiz gelmiyor diye ama kısa da olsa düzelttin tırnaklarımı, güzelce kremledim hafif bir de parlatıcı sürdüm, kaşlarımı da düzelttim hanım hanımcık oturuyorum😂 bakalım suya sokmadan ellerimi ne kadar dayanacağım🙈

Öncelikle saç rengin ne simsiyah mi yok koyu kumral kahve gibi çok koyu değil mi? Benim çok koyu bi saçım olmadığı halde önce açtım ilk boyarken. Ama sonraki dip boyalarımi hep açmadan yaptim.

Açtın diyelim saçını. Önce bence 12.1 küllü sarıya boyasan iyi olur (mümkünse loreal olsun çok güzel aciyo, koleston olmasın pek acmiyor) küllü sarı adı ama bizim Türk kadınlarının saçı genelde kızıl tonlarina daha yatkın olduğu için sarıya boyayinca sapsari olmucak hemen.. sarı ama turunculu bi sarı olucak. Bunu engellemek için küllü sarilara boyuyoruz. O halde bile yine de hafif turunculuk olabilir. Artık o zamanla azalacak.
Ha ben mesela loreal 12.1 in içine igoranin bi boyası vardı özel turunculugu önlemek icin ondan nohut tanesi kadar katiyordum. (İlla katmak zorunda degilsin)

Boyadiktan sonra da zaten dibin geldikce kafana göre takılırsın gerisi daha kolay. Ben kışın biraz daha 8.1 falan gibi koyu sarilarla dip atiyordum yazn da yine 11, 12.1 falan ruh haline göre oynarsın 😂

Dip not geçeyim. Actinya saçını. Eğer çok açık bi sarı olsun istemiyorum risk almiyim diyosan biraz daha 8.1 gibi koyu renge boyarsin.. yani işte bu senin saçının yapısına ne kadar açtığına bağlı olarak değişiyor. Ben eğer çok fazla actıysam koyu sarıya boyuyordum. Yol fazla açılmadıysa boyayı açık sarı alıp bi ton daha aciyordum..

Yani saçın durumu çok önemli kisacasi🤣maşallah ben de ne boyamisim be daha da bi bu kadar anlatmadiklarm var shsjsjsj

Kaşlarinin da azcık rengini acabilirsin 20 saniye falan beklet yeter hemen yikarsin.
Saçımın kendi rengi koyu kahve gerçi vaya da beyazım var 😄 en son çikolata kahveye boyadım yine. Olsun böyle açık açıl her şeyi anlatman çok iyi oldu çünkü şimdiye kadar hiç açmadım sarı da denemedim. Sadece bir ara kızıl kullandım. Dediğin boyalara hep bakacağım tek tek 😄 diplerim yeni açılıyor boyam biraz daha aksın deneyeceğim 😄

2 mak.camasir yikandi kurudu yerlerine yerlestirdim
1mak.dun kuruyan camasirlari katladim
Ortalik süpürdüm
Sofralar çırpip katlandi
Banyo yikadim
Wc ve lavoba yıkandi
Kızi yıkadim.banyosunu yaptırdım
Bir süru kap kacak elimde yikadim
Ocak silindi
Sarimsakli kofte (fellah köftesi.parantezi kapatamadim niyeyse çikmadı😂
Yedik bidaha toplandi.
Yarin babam gelecek cok sükür
)

Hediyem olsun 🤭

Saçımın kendi rengi koyu kahve gerçi vaya da beyazım var 😄 en son çikolata kahveye boyadım yine. Olsun böyle açık açıl her şeyi anlatman çok iyi oldu çünkü şimdiye kadar hiç açmadım sarı da denemedim. Sadece bir ara kızıl kullandım. Dediğin boyalara hep bakacağım tek tek 😄 diplerim yeni açılıyor boyam biraz daha aksın deneyeceğim 😄
Oo boya varsa kesin acacaksin o zaman. Aksa da hayatta tutmaz onun üzerine bir de cikileta kahve..
Ne demek aklına takılan olursa sorarsin🤗

Oo boya varsa kesin acacaksin o zaman. Aksa da hayatta tutmaz onun üzerine bir de cikileta kahve..
Ne demek aklına takılan olursa sorarsin🤗
Gideyim de boya tonlarına bakayım biraz 😄 alacağım zaman yine sorarım zaten

Ah kısçeler, oturduğum yerde şöyle bir ellerime ayaklarıma baktım ne kadar salmışım ben😔 kendi kendime kıpırda dedim böyle gitmez, ayaklarımı suya koydum, topuklarımı temizledim, hindistan cevizi yağı sürdüm. El tırnaklarımı törpüledim, yıllardır tırnak uzatmıyorum temiz gelmiyor diye ama kısa da olsa düzelttin tırnaklarımı, güzelce kremledim hafif bir de parlatıcı sürdüm, kaşlarımı da düzelttim hanım hanımcık oturuyorum😂 bakalım suya sokmadan ellerimi ne kadar dayanacağım🙈
Yaa iyi dedin hindistan cevizi yağını,benim ayaklarıma kullandığım kremim bitti lapitağın ayak kremini kullanıyordum çok güzeldi. Başka kremler var ama hiçbiri yumuşatmıyor onun gibi. Sürekli abdest alınca ayaklarım çok çatlıyor benim. Şimdi ayak törpümü yapıp hindistan cevizi yağı deneyeyim birde😁
Ayak maskeleri var onlardan alayım diyorum ne zamandır hani şu deriyi soyanlardan.
Ellerim benimde çok kuruyor özellikle parmak uçlarım sertleşiyor.

Açıcı yapacağın zaman önce uçlarda ortalardan başla bir 20 dakika bekleyip dillere sür yoksa dipler çok açılıyor. Bu arada youtube da çok video var onlara da bakabilirsin.

Yaziklar olsun biriniz de demiyorsunuz ki aaa aynı Adriana limasin:KK12: :KK12::KK12:
Hahaha ablam beni Adriana ya benzetiyormuş bi kere söylemişti yalnız o senden kilolu sen daha zayıfsın demişti.
Yok yahu biz kim Adriana kim🤣🤣 Yaşlandım çocuklar ruhumu da yaşlandırdı yaş 27 :confused:

Yaa benim de kahve rengi saça ayrı zaafım var çok severim😍 🤣
Benim de küçükken uçlar öyleydi kapanınca saçlarım koyulaştı çikolata kahve denemek istiyorum daha önce hiç boyamadım saçlarıma kıyamıyorum yıpranır mı diye ama deneyeceğim mutlaka.
Nego Nego nün yazdıklarını pür dikkat okuyorum😁

X