Okul kantininde oralet satılırdı ya ondan galiba kışa girerken bende alıyorum eveSıcak oralet gibi
Tansiyonun düşmüştür bende sık sık gidince rahat aldırırim da uzun süre hastaneye gitmeyince kötü oluyorumHamileydim ilk zamanlaro kadar iğneyi çevirdiki içim bi hoş oldu bulutlara yükseldim
Ay bende tam tersi özelde daha iyi buluyorlar. Valla benim kızın hareketleri yoktu acil sezeryana alacaklardı. Doğuma giderken ağlıyordum hüngür hüngür hemşireler korkma bir şey yok diyorlar. Ben çocuğa değil damar yolu açılacak diye ağlıyordumDevlet hastanesinde bilmem ki bulamasınlar şak şuk alır gönderirler.
Özelde evir çevir e domorloronoz ince
Öğrenciligimden beri tekte açarım bana gelAy bende tam tersi özelde daha iyi buluyorlar. Valla benim kızın hareketleri yoktu acil sezeryana alacaklardı. Doğuma giderken ağlıyordum hüngür hüngür hemşireler korkma bir şey yok diyorlar. Ben çocuğa değil damar yolu açılacak diye ağlıyordumzaten doktorumla önceden pazarlık yapmıştık anestezistler açsın senin damarını demişti aşırı ince zor bulunuyor benimki de. Hamilelik boyunca kan almada Filiz abla vardı Allah razı olsun hep ona aldırdım kadın kolundan ameliyat olmuş yine geldi aldı
Buradan koca yürekli Filiz ablaya selam olsun sivitiimmAy bende tam tersi özelde daha iyi buluyorlar. Valla benim kızın hareketleri yoktu acil sezeryana alacaklardı. Doğuma giderken ağlıyordum hüngür hüngür hemşireler korkma bir şey yok diyorlar. Ben çocuğa değil damar yolu açılacak diye ağlıyordumzaten doktorumla önceden pazarlık yapmıştık anestezistler açsın senin damarını demişti aşırı ince zor bulunuyor benimki de. Hamilelik boyunca kan almada Filiz abla vardı Allah razı olsun hep ona aldırdım kadın kolundan ameliyat olmuş yine geldi aldı
Öğrenciligimden beri tekte açarım bana gel
Buradan koca yürekli Filiz ablaya selam olsun sivitiimm
Ahh sivitimmm cilt altı kanaması olmuş
Anaa hatuna bak, her gün dip köşe yapıyor yaaHayırlı geceler
Kahvaltı yapıldı
Odalar yataklar toplandı
Kirli çamaşırlar toplandı makineye atıldı
Ev dip köşe süpürüldü
Yerler silindi
Toz alındı
Bulaşık makinesi boşaldı
Mutfak toplando
2 makine çamaşır yıkandı yerleşti
Banyo tuvalet yıkandı
Dolaplar silindi
Buz dolabı temizlendi
yaa demek öyle ben kan sulandırıcı vuruyordum enox 4 bin böyle olurdu.Daha da büyürdü bazen morluklar.Ahh sivitimmm cilt altı kanaması olmuş
İlacın havasını almayı da unutuyor muydun acaba kuzum kan sulandırıcılar fena zatenyaa demek öyle ben kan sulandırıcı vuruyordum enox 4 bin böyle olurdu.Daha da büyürdü bazen morluklar.
Valla her kan alımı sonrası böyle. Aşırı inceymiş damarlarım sol kolda bitane damar var ordan buluyorlar sadeceAhh sivitimmm cilt altı kanaması olmuş
Ameliyat oldugumda benim iki kolumda elime kadar boyleydi
Ayy ben bugün hic oturmadim desem yeridir yani geç uyanınca gün çabuk bitiyorŞimdiye kadar yaptiklarim;
Mevlid kandliyle ilgili sohbet açtım dinlerken dünden kalan odalarin tozunu aldım
Evi süpürdüm
Robotun parçalarını yıkadım
Kahvaltı hazırladım topladm
Nevresimleri değiştirdim
Nevresimleri makineye attım asmam lazim
Lavaboyu temizledim viledaladim
Yapacaklarim;
Koltuk örtüsü almıştım geldi onu ikiye bölüp kenarını dikcem
Mutfak dağınık toplucam
Dolap monte edilecek
Aksam da ibadete ayırırım
Ayy daha yemek yapcam onu unuttumbuzlukta biberlerim vardı onları doldururum hemen yanına da corba tamam
Valla zaten korkum var benim. Allah bi görsen kan alırken tir tir titriyorum. İşte hayatımda 1 kere damar yolu açıldı o da doğumda anestezistler açtı 2 elimdenAmeliyat oldugumda benim iki kolumda elime kadar boyleydi
Bende kendimden baskasina yaptırmaktan korkuyorumValla zaten korkum var benim. Allah bi görsen kan alırken tir tir titriyorum. İşte hayatımda 1 kere damar yolu açıldı o da doğumda anestezistler açtı 2 elimden
SevindimBende kendimden baskasina yaptırmaktan korkuyorum