- 11 Nisan 2007
- 82.983
- 481.575
Baya kelebek takıyon ne güzel yaaAçıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya kelebek takıyon ne güzel yaaAçıyorum
Elimin ustunden pıt diye, cok rahat cok profesyonelBaya kelebek takıyon ne güzel yaa
En bi bayıldığım el üstünden morartan kelebekElimin ustunden pıt diye, cok rahat cok profesyonel
Yok yav morarmiyorEn bi bayıldığım el üstünden morartan kelebek
Esimde benden kan alinirken bayılmışti ahahshsBenden kan alınınca değilde alamayıp iğneyi bi damardan diğerine geçirince bayılmışlığım var cidden
Ayyy çok korkunçElimin ustunden pıt diye, cok rahat cok profesyonel
Hiç güleceğim yoktu
Ayy benim ilk doğumda elimin üstü bir şişmişti günlerce davul gibi kalmıştıEn bi bayıldığım el üstünden morartan kelebek
O ne kız premses misin senBenden kan alınınca değilde alamayıp iğneyi bi damardan diğerine geçirince bayılmışlığım var cidden
Benim de damarlarım ince, çok zor bulunuyor. O yüzden kan vermek işkence banaBenden kan alınınca değilde alamayıp iğneyi bi damardan diğerine geçirince bayılmışlığım var cidden
Hamileydim ilk zamanlaro kadar iğneyi çevirdiki içim bi hoş oldu bulutlara yükseldimO ne kız premses misin sen
Devlet hastanesinde bilmem ki bulamasınlar şak şuk alır gönderirler.Benim de damarlarım ince, çok zor bulunuyor. O yüzden kan vermek işkence bana
Kız özelde acıtınca en azından özür diliyorlar devlette onu da demiyorlarDevlet hastanesinde bilmem ki bulamasınlar şak şuk alır gönderirler.
Özelde evir çevir e domorloronoz ince
Acil de çalışmış damar yolu açma ve kan alma üzerine üzerine master yapmış biri olarak teyom bana gelllBenim de damarlarım ince, çok zor bulunuyor. O yüzden kan vermek işkence bana
Ayy çok iyi olur, artık sendeyimAcil de çalışmış damar yolu açma ve kan alma üzerine üzerine master yapmış biri olarak teyom bana gelll
Sende öylesiiinnnAmiin amiin Attraente.
Güzel kalpli kadınsın