- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
Rutin işler var. Bir de dolap üstlerini temizleyeceğim. Başlarım birazdanÇok işi olanlar maratonunuza talibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rutin işler var. Bir de dolap üstlerini temizleyeceğim. Başlarım birazdanÇok işi olanlar maratonunuza talibim
Kolay gelsin. Başlayana kadar gözde büyüyor. Sonrası kolayBugün giysi dolabıma el atıcam
Ben dikicem sizde mahrum kalmayın dedimGene küre başındasın
Dikiş bilmiyorumBen dikicem sizde mahrum kalmayın dedim
Ever aynen öyle vereceklerimde var onları da ayırıcam bakalımKolay gelsin. Başlayana kadar gözde büyüyor. Sonrası kolay
Elde sökük dikme makine değilDikiş bilmiyorum
başkan gibi başkanBen dikicem sizde mahrum kalmayın dedim
Onu da bilmiyorum Sökük yok ama görmedim hiç. Olursa illa ki öğrenirimElde sökük dikme makine değil
Eski havlu örtü falan serebilirsin ama ben makinemle yaparken yere su damlarsa makineyle çekiyordum hemen.Dün okudum ama soramadım. Aktif Lora yazmıştı sanırım. Koltuk yıkatırken parkeler için nasıl bir önlem alıyorsunuz?
Videolarda izlediğim kadarıyla hayli ıslak bir işlem. Islak zeminli yere mi taşıyorsunuz?
Sağolasın canım benimAğız tadıyla yemek nasip olsun canım
Aaa ben şokOnu da bilmiyorum Sökük yok ama görmedim hiç. Olursa illa ki öğrenirim
Aa ne güzel hamile hamile daha güzel olursunEşimin abisinin nişanı var, 1 ay sonra da düğün. Koca göbeğimle ne giyeceksem
Elbise Çok da güzel dururEşimin abisinin nişanı var, 1 ay sonra da düğün. Koca göbeğimle ne giyeceksem
Soğanı doğradım üzerine koydum onu yaparken yemeğimi ve mutfağı aradan çıkarayayımBugün giysi dolabıma el atıcam