- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
Evet ya tursu yenmezmi.bende bu sene yaptim bayağı. Esim diyor bu sene taktin sen tursu yapmayaEvet çevre illerde yapılıyor zahmetli ama güzel oluyor bulgur pilavı yanında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya tursu yenmezmi.bende bu sene yaptim bayağı. Esim diyor bu sene taktin sen tursu yapmayaEvet çevre illerde yapılıyor zahmetli ama güzel oluyor bulgur pilavı yanında
O zaman al gitsinM Musluk Suyu
Beyaz eşya ile ilgilenen bir aile dostumuzlada konuştuk kıza galiba şunu alacağım Eki Görüntüle 3138814
Trentyoldaki yorumlar iyi herhangibi bir şikayette yok iyi çıkarsa heç düşünmeden kendimede alırım
Eve mi çıkıyor kızınM Musluk Suyu
Beyaz eşya ile ilgilenen bir aile dostumuzlada konuştuk kıza galiba şunu alacağım Eki Görüntüle 3138814
Trentyoldaki yorumlar iyi herhangibi bir şikayette yok iyi çıkarsa heç düşünmeden kendimede alırım
Hint dizileri gibi gına getiriyorlarDiziler 1 saat olsa dizi sektörü çağ atlar.
Ama nerdeee.. Sinema formatında 2 buçuk saat, sen ona bak o sana baksın, sen ona bir daha bak, o sana bakmasın, müzik çalsın, çalsın çalsın, olayları sündür sündür uzat derkeeenn ne mantık kalıyor ne heves ne kalite..
Ah bana soracaklar da işte
Evet sevdim sinirlenince hanım hanımcık sinirlenmiyor son derece doğal sinirleniyor bence sinirlenmek dediğin öyle olmalı ortalığın içinden gecmelisinSen seversin zaten o karakteri tam senlik asabi deli fişek Eki Görüntüle 3138815
Aynı kafadayım.Hint dizileri gibi gına getiriyorlar
O yüzden 2 buçuk saatte açar bir film izlerim kafasındayım
Eskiden öyleydi demi 2 dizi olurdu arka arkayaŞu diziler 1 saat olsa uzun uzuuun uykum geliyor sonunu izleyemiyorum hiç
Birine çok benziyorEvet sevdim sinirlenince hanım hanımcık sinirlenmiyor son derece doğal sinirleniyor bence sinirlenmek dediğin öyle olmalı ortalığın içinden gecmelisin
Ayy şaka bi yana hiç güzel bir şey değil aslında frenlemek lazım bundan önceki telefonumu yere vura vura kırmaya calismisligim var neyime güveniyosam bazen gözüm dönüyor gercekten garibime hiç bir şey olmadı maşallah dayanikliymis
Evet öyleydi sankiEskiden öyleydi demi 2 dizi olurdu arka arkaya
Sen de miBirine çok benziyor
Bir çok şey kırmışlığım varSen de mi
Şehir hayatı bizleri bu hale getirdi bence. Sana da şifa diliyorum Allah tan.❤Ah kıyamam kuzuya, alerji bela bir illet, tuhafı 40 yaşıma kadar hiç şikayetim olmadı, son beş yıldır çok şeyi eledim hayatımdan, deterjanlar, yumuşatıcılar, hazır gıdalar, fazla toz tutan eşyalar, çok zor alerji ile yaşamak. 40 tan sonra aşı tedavisi uygulanmıyor ama çocuk için yapılabilir, bir araştır istersen. Yetişkinler idare ediyor ondan bundan vazgeçip ama çocuk için çok zor
İyi akşamlar canım☺❤ Çocuklar uyudu köşe koltuğumda uzandım şimdilik benden iyisi yok.İyi akşamlar canlar nasılsınız
İyi geceler canım, biz de üzüm pişirdik, pestil, orcik yaptık. 2 gündür gelemedim sayfayaDün turşu yaptık bütün günbaşım ağrıyor yorgunluktan gürültüden
Okul bitti kuzum şu anda 6 ay sitaj eğtimi görecek sonra yüksek lisansı var büyük ihtimalle daha buralara uğramaz artıkEve mi çıkıyor kızın
Deye maruz kaldığında haberi yokO zaman al gitsin