- 11 Nisan 2007
- 82.958
- 481.452
Kuyruğu 3 parçaya böldüm 3 ayrı örgü oldu işte üstünede fiyonkHaha alemler ya Üç örgü ne acaba pek bilmiyorum netten bakıyorum hep çoğunu. Şimdi bende kıza iki tane topuz yaptım beğenmedi küsüz şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuyruğu 3 parçaya böldüm 3 ayrı örgü oldu işte üstünede fiyonkHaha alemler ya Üç örgü ne acaba pek bilmiyorum netten bakıyorum hep çoğunu. Şimdi bende kıza iki tane topuz yaptım beğenmedi küsüz şu an
Ellerine saglikBir mıhtar iyileşme belirtisini görselliyorum size.
K Kitapkontesi sütlaç tabağına koydum say
Ayrıca patates kızartıp krep yaptım kayıtlara geçsin
Günaydın canlarım
Günaydın herkeseGünaydınnnn
Eki Görüntüle 3136079
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
Bebiş nasıl oldun?Günaydın herkese
Gün yaklaştıkça biraz geriliyorum ama şifa niyetine deyip halledeceğim inşallah canım .Diyet çok zor neredeyse domates salatalıktan başka birşey yiyemiyorum.Bir daha yemem herhalde onları daBebiş nasıl oldun?
He öyle 3 balık sırtını yapiyo musun ? Ben yapamıyorum bı ogrensem yakisiyo essek sipasinaKuyruğu 3 parçaya böldüm 3 ayrı örgü oldu işte üstünede fiyonk
Amin inşallah az kaldı.Gün yaklaştıkça biraz geriliyorum ama şifa niyetine deyip halledeceğim inşallah canım .Diyet çok zor neredeyse domates salatalıktan başka birşey yiyemiyorum.Bir daha yemem herhalde onları da
Ama hamd oksun bunlarla geçsin gitsin
Bilmiyorum onu hiç öğrenmeye çalışmadım artık lazımHe öyle 3 balık sırtını yapiyo musun ? Ben yapamıyorum bı ogrensem yakisiyo essek sipasina
Ben görmemişim galiba geçmiş olsunGün yaklaştıkça biraz geriliyorum ama şifa niyetine deyip halledeceğim inşallah canım .Diyet çok zor neredeyse domates salatalıktan başka birşey yiyemiyorum.Bir daha yemem herhalde onları da
Ama hamd olsun bunlarla geçsin gitsin
Kurban olam süzerimde geçiririmde lazımı luzumu yokEfser demek tarhana yapacaksın eltinle falan süzgeçten geçirme seansınızı görür gibiyim
Kukrim bunu sende okuAktif Lora ben akşam yapamadım söz vermiştim diye erkenden kurabiye yapmışım hanıma o diyoki sınıftaki kızların çok güzel saç modelleri var
Kuyruğunu üç tane örgü yaptım aa bu da var sınıfta dedi hay sınıfınıza
Perşembe gidip geleceğim tahliller olacak cuma sabahı yine gideceğim yine tahlil ama bu sefer bekleyeceğim çıkınca tahliller verecekler ,o gün ne kadar kalacağım orada bilmiyorum o gün bakacağız dedi.Sonrasında on gün ablamın evine geçeceğim orası ebeveyn banyolu olduğu için odadan tabi hiç çıkmamak gerekiyorAmin inşallah az kaldı.
Orda kalıcak mısın eve mi geliceksin bi müddet odadan çıkılmıyordu diye hatırlıyorum
Teşekkür ederim canımBen görmemişim galiba geçmiş olsun
Perşembe gidip geleceğim tahliller olacak cuma sabahı yine gideceğim yine tahlil ama bu sefer bekleyeceğim çıkınca tahliller verecekler ,o gün ne kadar kalacağım orada bilmiyorum o gün bakacağız dedi.Sonrasında on gün ablamın evine geçeceğim orası ebeveyn banyolu olduğu için odadan tabi hiç çıkmamak gerekiyor
Ben değişik buldum mu hemen kaydediyorum ama yazım kestirdiler saçları o yüzden pek çeşit olmuyor şu anAktif Lora ben akşam yapamadım söz vermiştim diye erkenden kurabiye yapmışım hanıma o diyoki sınıftaki kızların çok güzel saç modelleri var
Kuyruğunu üç tane örgü yaptım aa bu da var sınıfta dedi hay sınıfınıza
Ahahaha oğlum da diyor anne kendini parçalasan şimdi atomumu parçalamış olacaksınDur daha sana bomba gibi oldun espirisi yapıcam