Bonus kırk yılın başı toplu oldu. Yazmasam olmazdıMimesis araya toplu mutfağıyla girsede devam ediyorum.
Sonrada dedimki ulan seneye zor olur 3 çocuk okulda en iyisi büyüğü okuldan alsın
Nası fikir ama gaffurun nasılım tonunda okuMimesis araya toplu mutfağıyla girsede devam ediyorum.
Sonrada dedimki ulan seneye zor olur 3 çocuk okulda en iyisi büyüğü okuldan alsın
Bonus kırk yılın başı toplu oldu. Yazmasam olmazdı
İyi geceler hanımlar
Bu gün işten eve geldim az dinleneyim öyle işlere başlarım dedim gidiş o gidiş 2 saat uyumuşum16.00 uyandım
Hemen evi dip köşe süpürdüm
Yemek sonrası mutfağa daldım
Dolapların içi dışı silindi
Buzdolabı içi dışı üstü silindi
Bulaşık mak.kenarlari yüzü alt kısmı silindi
Ocak ve aspiratör silindi
Tezgah silindi ve lavoba yıkandı
Mutfak fayanslari silindi
Mutfak camı silindi tülü yıkanıp asıldı
Mutfak masası ve sandalyeleri silindi
Bir mak.camasir yıkandı asıldı
Yarına kalan işler var yazayım da yapmak zorunda kalayım
Ev detaylı silinecek
Detaylı toz alınacak
Kuruyan çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek
Ütü yapılacak
Wc banyo lavabo duşakabin yıkanacak
2 balkon silinecek
Başka birseyler daha çıkar kesin
Okurken pijamasıyla gözümün önünde canlandı.Nası fikir ama gaffurun nasılım tonunda oku
Okuyup napacak sanki çocukOkurken pijamasıyla gözümün önünde canlandı.Ayrı komik oldu
Beni neden böyle şeylerle hatırlarsın kiAktif Lora kardeşim aklıma geldin gece gece
Yüzüme faideli bişeyler sürüyodum tamda bi an yumurta maskesini sarısıyla yapman ve iğrenç kokman geldi aklıma
Beni neden böyle şeylerle hatırlarsın ki
Bende şeyi unutmuyorum M Musluk Suyu ve bana hareketli emojileri anlatmaniDaha neler var hatırladığım uvv
Hangi saat ey gidi
Bakımın için tüyo sırası bekliyorlardir8 ziyaretçi hayırlı cumartesi geceleri efenim
Ben 18 ziyaretçi görüyorum8 ziyaretçi hayırlı cumartesi geceleri efenim