- 11 Nisan 2007
- 82.943
- 481.354
Aktif Lora bi önceki sayfayı okumadın mı aydınlanmışlığın bana geçmedi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bugün çalışmışsin ondan mı acabaBen 18 ziyaretçi görüyorum uykum mu geldi acep yorgunluktan
Okudum baya ama hangi sayfada kaldım bilemedimAktif Lora bi önceki sayfayı okumadın mı aydınlanmışlığın bana geçmedi de
Yok o toplamı 9 üye 9 ziyaretçi diyor ya ordaki ziyaretçileri diyorum ben siteye üye girişi yapmadan ya da üye olmadan dışardan okuyanlarBen 18 ziyaretçi görüyorum uykum mu geldi acep yorgunluktan
Hayatının aydınlanmasını okumamışsınOkudum baya ama hangi sayfada kaldım bilemedim
ayyyy tepeyi yeni fark ettimHa tepede 30 yazıyor onlarda iyi saatee olsunlar heralde
Anlamadım ben beni bı isinlasana hayrınaHayatının aydınlanmasını okumamışsın
Olum önceki tuşuna basıp önceki sayfaya geçicen yaaAnlamadım ben beni bı isinlasana hayrına
Dur yazmayın sayfa artiyoOlum önceki tuşuna basıp önceki sayfaya geçicen yaa
Yapalım ne ödevi ne dedin ben baya okumamisimSonra dedimki yeniden bakım gecesi yapsak sonrada dedimki bugün ödev dedin ya ulan milletin vakti mi var ki diye
Ben seni görüyorum al al hanım hanımcık yanımda duruyosun ayarlarda çevrimiçi gizlilik var.
Birde iyi saatte olsunlar diye millete diyo
Kız sen demedin mi ödevlerle uğraşıyorum proje mıroje anaaa anlamirYapalım ne ödevi ne dedin ben baya okumamisim
Hepte ben atlıyorum bakım seysineYapalım ne ödevi ne dedin ben baya okumamisim
Sinsilik makamı erenlerBirde iyi saatte olsunlar diye millete diyo