- 23 Kasım 2020
- 1.992
- 3.029
Çok geçmiş olsun canım dün giremedim platforma. Rabbim yasatmasın bir daha Allah muhafaza küçük daha kafasını çarpsa sarsılacak çocuk. Gerçekten şiidetle büyüyor çocuklar ben onun farkına vardım diziler oyunlar herşeyde şiddet var oldu artık. Çocuk büyütmek çok kolay yetiştirmek çok zor. Doğurmak en kolayı oldu artık yetiştirmek yetiştirebilmek asıl mesele maalesef gün gittikçe geriden geriye gidiyor. Anlayıs yok nezaket yok güler yüz yok eee çocuklar kimden öğrenecek bunları.Kızlar geçen gün oğlumu babaannesine bırakıp pazar alışverişi yaptık eşimle.Bugün duyduklarım beni şok etti.
Oğlum aşağıya inmiş kv de terastan bakınıyormuş bizim oğlanı 5 kişi araya almış ondan bir yaş büyükler sanırım.
Biri karnına yumruk atmış biri itelemiş peşine vermişler.
Sonra kv inemedim diyor hemen o anda.Benim kuzenim müdahale etmiş az kalsın motorsiklet çarpıyormuş son anda kılpayı Allah korumuş.
O kadar üzüldüm ki çocuklarım konusunda kimseden yardım almıyorum tek başınayım bi gün emanet ettim olana bak.
Sokakta 5 kişi oğlana kafayı takmış durumda benim ki naif bi çocuk kavga hır gür bilmez.Yetiştirilme tarzları farklı ne yapcam bilemiyorum ya bi gün kafasını bi yerlere çarparlarsa o zaman kim hesap verecek.
Konuştuk olmuyor buranın yapısı bu çocuklar sokakta annelerin ilgilendiği filan yok.
Biz çarşıya gidiyoruz kızımla, etrafına çok bakınır böööyle her geçtiğimiz insana bakınır. Ya Allah'ım bir Allah'ın kulu bakıp da tebessüm etmiyor. Yanlıs anlasılmasın çocuğuma neden tebessüm etmiyorlar demiyorum ya bir bebek bu, çocuk kaybolana kadar izliyor. İnsanlar hangi ara böyle oldular anlayamadım. Merhamet sevgi toplumdan eksildikçe şiddet yerini almaya basladı e bunlar çocuklara yansıyor haliyle