- 19 Ağustos 2008
- 17.832
- 53.742
Kızlar geçen gün oğlumu babaannesine bırakıp pazar alışverişi yaptık eşimle.Bugün duyduklarım beni şok etti.
Oğlum aşağıya inmiş kv de terastan bakınıyormuş bizim oğlanı 5 kişi araya almış ondan bir yaş büyükler sanırım.
Biri karnına yumruk atmış biri itelemiş peşine vermişler.
Sonra kv inemedim diyor hemen o anda.Benim kuzenim müdahale etmiş az kalsın motorsiklet çarpıyormuş son anda kılpayı Allah korumuş.
O kadar üzüldüm ki çocuklarım konusunda kimseden yardım almıyorum tek başınayım bi gün emanet ettim olana bak.
Sokakta 5 kişi oğlana kafayı takmış durumda benim ki naif bi çocuk kavga hır gür bilmez.Yetiştirilme tarzları farklı ne yapcam bilemiyorum ya bi gün kafasını bi yerlere çarparlarsa o zaman kim hesap verecek.
Konuştuk olmuyor buranın yapısı bu çocuklar sokakta annelerin ilgilendiği filan yok.
Bazı mahallelerde bu var maalesef, ailelerine gitseniz kötü olursunuz muhtemelen
Yalnız başına sokağa salmayın, siz alıp parka, gezmeye götürün
Bizim büyüdüğümüz mahalle zamanları geçti artık, sizinle vakit geçirsin, o ortamda yalnız kalırsa eninde sonunda onlar gibi olacak, çocuklar şiddeti ve küfrü birbirlerinden çok çabuk öğreniyorlar. Birine emanet etmeniz gerektiğinde onlara da tembihleyin sokağa salmasınlar