- 19 Ağustos 2008
- 17.832
- 53.738
Çok geçmiş olsunGunaydinnnn herkeslere
Dün kotulestim ben bayagi sinüzit olmusum ilaclar bugun ayaga kaldirdi sukur nefes aliyorum artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunGunaydinnnn herkeslere
Dün kotulestim ben bayagi sinüzit olmusum ilaclar bugun ayaga kaldirdi sukur nefes aliyorum artik
Sagolasın asko basımo kadar kotuyduki serumu görecek kadar gozum acilmiyorduGeçmiş olsun canım sarı serum taksaydın kendine :)
Aa ne oldu@sweetgirlcandy hak geçmesin diye banlandın he mi?
Sagol canimÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımGunaydinnnn herkeslere
Profilde paylaştığı lgbt görüşü ile ilgili yazı silindi oda tepki gösterdi sonra ben çıktım o arada nolmuş bilmiyorum gitmiş.Sagolasın asko basımo kadar kotuyduki serumu görecek kadar gozum acilmiyordu
Aa ne oldu
Sagol canim
Ağız tadıyla tüketin canım ellerine sağlıkİyi akşamlar kısçeler
Bu sabah 7:30 da kalktım
Kahvaltı hazırlayıp eşimi işe gönderdim
Nevresimleri değiştirdim, yatak ve yastık alezlerini değiştirdim
Yatak odasının tozunu aldım ve yerini sildim
Çöpleri çıkardım
Dört makina çamaşır yıkadım
Mutfağı toparladım
Balkonu detaylı temizledim
Nihayet kıl biber turşularını yaptım
Akşam yemeği için şehzade kebabı, pilav ve cacık yaptım. Kaç gündür canım çekiyordu kakaolu ve fındıklı bir de kek yaptım
Turşular yordu beni, fasulyeleri nasipse yarın yaparım, bu günlük benden bu kadar, allaha emanet olun hepiniz
Saygı duya duya basimiza cikardik yetmiyor tabi,bunlari koruduklari kadar muslumanlari korumuyorlarProfilde paylaştığı lgbt görüşü ile ilgili yazı silindi oda tepki gösterdi sonra ben çıktım o arada nolmuş bilmiyorum gitmiş.
Kimseye sen şöylesin böylesin demedi kadın haketmedikleri kadar saygı duyuyoruz zaten.
Orda vurgulanan buna karşı olanlara verilen tepkiydi.
Aynen öyleSaygı duya duya basimiza cikardik yetmiyor tabi,bunlari koruduklari kadar muslumanlari korumuyorlar
Aa çok geçmiş olsun Allah şifa şifa versin.Sagolasın asko basımo kadar kotuyduki serumu görecek kadar gozum acilmiyordu
Aa ne oldu
Sagol canim
Allah tan birşey yapmamışsın haaBen bugün pek bişey yapmadım hanımlar
Evi süpürdüm
Nevresimler değişti
Mutfak toplandı
Banyo tuvalet yıkandı
Aynen öyle. Yorum yapmıştım ben de. Paylaştığı gönderi zaten Müslümanım diyenler içindi, ateistin kalkıp yorum yapması da komik :)Profilde paylaştığı lgbt görüşü ile ilgili yazı silindi oda tepki gösterdi sonra ben çıktım o arada nolmuş bilmiyorum gitmiş.
Kimseye sen şöylesin böylesin demedi kadın haketmedikleri kadar saygı duyuyoruz zaten.
Pisliğin üstündeymişim gibi hissediyomAllah tan birşey yapmamışsın haa
Ben bunları hergün yapsam yetiyor
Mehfam da banlanmış, o da sonraki gönderisine yorum yapmıştı, direkt banlamıslar kızı daProfilde paylaştığı lgbt görüşü ile ilgili yazı silindi oda tepki gösterdi sonra ben çıktım o arada nolmuş bilmiyorum gitmiş.
Sagol canimAa çok geçmiş olsun Allah şifa şifa versin.