- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Geçmiş olsunMerhabalar,
Son bir haftadır beklenmedik sağlık problemleri ile uğraşıyorum. Ev evlikten çıktı, ben benlikten. İnşallah tez zamanda doğrulabilirim.
Bütün hastalara şifalar diliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunMerhabalar,
Son bir haftadır beklenmedik sağlık problemleri ile uğraşıyorum. Ev evlikten çıktı, ben benlikten. İnşallah tez zamanda doğrulabilirim.
Bütün hastalara şifalar diliyorum.
Su yok el elde baş başta oturuyorum içim şiştiNego kapılardan başladım yüklükleri indirdim
Misss gibi koktu her yerSu yok el elde baş başta oturuyorum içim şişti
Benim koca kısır istediYemek yapmak istemiyorum bezduuuuummm
Yaptım bileBenim koca kısır istedi
Sen ne yaptınYaptım bile
Tavuklu pilav vardı bir tabak onu yoğurtlu çorbaya çevirdimSen ne yaptın
Afiyet şifa olsunTavuklu pilav vardı bir tabak onu yoğurtlu çorbaya çevirdim
Patates yemeği koydum birde. Kavun tamam yeter
Geçmiş olsun canımYatakları topladım
Evı topladım
Kızımın kışlıklarını çıkardım
Tamır edilecek kıyafetleri vardı onları hallettim lastik falan geöırdım bellerıne
Kızım geldı baktım sabah ıyıyıdı kotu olmuş doktora goturdum
Bademcikleri şişmiş. Bademciği yok sanıyordum babasına çekmiş.
Sorduğun için teşekkür ederim canım. Halen hastayım kötü üşütmüşüm öksürük gitmedi bı türlü ciğerlerim acıyor öksürürken bunun dışında biseyim kalmadı gibi. Bebekte düzeldi çok şükür. Kardeşim ameliyat oldu bende kalıyor bebekti hasta bakimiydi derken çok yoğun geçiyor günüm pek giremiyorumaslisc nerdesin hastaydınız en son
Geçmiş olsunSorduğun için teşekkür ederim canım. Halen hastayım kötü üşütmüşüm öksürük gitmedi bı türlü ciğerlerim acıyor öksürürken bunun dışında biseyim kalmadı gibi. Bebekte düzeldi çok şükür. Kardeşim ameliyat oldu bende kalıyor bebekti hasta bakimiydi derken çok yoğun geçiyor günüm pek giremiyorum
Geçmiş olsun canım Havalar soğuyunca bizim oğlan da başlıyor bademcikleri çok hassas maalesef.Yatakları topladım
Evı topladım
Kızımın kışlıklarını çıkardım
Tamır edilecek kıyafetleri vardı onları hallettim lastik falan geöırdım bellerıne
Kızım geldı baktım sabah ıyıyıdı kotu olmuş doktora goturdum
Bademcikleri şişmiş. Bademciği yok sanıyordum babasına çekmiş.
Ah canım çok geçmiş olsun dr gittin mi? İshalde halsizlik çok fena ne yedin içtin?
Geçmiş olsun canlarım dikkat edin kendinize
Çok geçmiş olsun canım RABBİM Şifa versin yediklerine dikkat et ablammn
Geçmiş olsun tinnoşum dikkat et kendine
Geçmiş olsun ikinizede
Geçmiş olsun.
Çook haklısın öyle ihtiyacım varki hemşirem kendime hiç damar yolu açmadım iğne yaptım bacaktan ama akşama deneyceğim serumlar ilaçları Türkiye’den almıştım.Herkese geçmiş olsun, konum atıyorum bende toplanip serum partisi verelim diyorum