- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahari bekleyen kumrular gibi sende beni bekle sakin unutma negoooooooooAman adam haklı ne o öyle bir tarafın dona dona yana yana romantizm pehhh ilkbahar öyle mi mis ne yakıyor ne donduruyor
Temizlik yaparken mola verince bunu gördüm. Mola sonrası ilk yapacağım iş bu olsun.22 eylül ödevi
En az bir kapı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
i p e k
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Amazing family
Haayıır, yaz severim ben, sıcak severim.Günaydın:)
Mutlu musunuz kış severler
Gel yarım kapı olsun anlaşalım22 eylül ödevi
En az bir kapı silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
i p e k
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Amazing family
Kaçta başlıyorsunuz karşiiiim temizliğe kafayı mı yedinizTemizlik yaparken mola verince bunu gördüm. Mola sonrası ilk yapacağım iş bu olsun.
En kirlenen kapılardan mutfak kapısını tercih ediyorum
Haklı adam gerçekten kış daha zor işe gidene okula gideneAdama diyorum bak ne guzel kış geldi ne bileyim soyle salep kestane mevsimi karda yürüme filan. Adam direk yok yeaaaaaa ben baharlari seviyorum. Kış da yaz da garibana zulüm. Hani bende biliyorum da bunu adam kursagimda birakti anliyor musun negooooooooo
Ben direkt içine fırlatıyorum tabletiYa bulaşık makinem bazen deterjan gözünü açmıyor, tam yerleştirmek için açtığımda imdb dram 9,9 yemin ediyorum. Harcadığı suya mı yanayım elektriğe mi öyle salak gibi kalmama mı bir de kirli bulaşıklar bir güzel kuruyor, ikinciye dönse bile çok temizlemiyor bu sefer
Şu sıcaklığın kırılmasına o kadar mutluyum ki Gece bardaktan boşalırcasına yağmur yağdı.Gece uyumadan önce klima açıktı odadan bi çıktım daha serin koridorAdama diyorum bak ne guzel kış geldi ne bileyim soyle salep kestane mevsimi karda yürüme filan. Adam direk yok yeaaaaaa ben baharlari seviyorum. Kış da yaz da garibana zulüm. Hani bende biliyorum da bunu adam kursagimda birakti anliyor musun negooooooooo
Bonus çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.İyi geceler mi diyim hayırlı sabahlar mı bilemedim.
Dün işe kalkim derken kalkamadım çok halsizdim okul saatine kadar yattım.
Kalkınca evi mutfağı toparladım çamaşır koydum.
Kp yanına indim orda yemek yaptım yedik.
Balkonu temizledim büyük çiçekler var dökülen kuruyan yapraklar falan fenaydı.
Kv normal odaya çıktı onu görmeye gittim.
Boğazım iyice kötü oldu akşam zor uyudum o kadar yandı ki udi hindi tozu vardı bala karıştordım aldım bol sirkeli bal şerbeti içtim.
Şimdi biraz hafiflemiş gibi aşırı yanması grip olmuşum baya başım gözüm
Geçmiş olsun.Geçmiş olsun Bonusum ben de dünden beri hastayım yatıyorum ateş titreme bulantı ishal yok yok yanii ciddi anlamda salgın varmış dikkat edinn süründürdü resmen bu hastalık
Geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar oğlunuz. Allah şifa versin.Selamlar kızlar
Bu grupta nasıl bi kem göz var buraya yazdım tepetaklak oldum en küçük oğlum hastalandı ateşini düşüremiyoruz, ne yese çıkarıyor her şey birbirine girdi
Allahım insaf edip 1 kapı diyorum onunda pazarlığını yapıyorGel yarım kapı olsun anlaşalım
Kaçta başlıyorsunuz karşiiiim temizliğe kafayı mı yediniz
Servis niye çağırmıyorsun?Ya bulaşık makinem bazen deterjan gözünü açmıyor, tam yerleştirmek için açtığımda imdb dram 9,9 yemin ediyorum. Harcadığı suya mı yanayım elektriğe mi öyle salak gibi kalmama mı bir de kirli bulaşıklar bir güzel kuruyor, ikinciye dönse bile çok temizlemiyor bu sefer