- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sabir versin nasil gidiyor odevlerYatakları düzelttim.
Kahvaltı hazırladım.
İki sepet çamaşır katladım yerleştirdim.
Koltuk örtülerini çıkardım makineye attım.
Mutfağı topladım.
Örtüleri astım bir makine çamaşır daha attım. Halıları fırçalayıp topladım.
Salon camlarını sildim.
KKoltuktaki lekeli yerleri sildim.
Öğlen için patates kızarttım, cacık yaptım, kavun karpuz dilimledim. Akşam için tavuk çıkardım pilav yapıcam. Mercimek çorbasını pişirdim.
Öğlen çocukları aldım gerirdim yemeklerini verdim geri götürdüm. Bir yere uğradım.
Eve gelip evi süpürdüm,sildim.
Küçüğü almaya gittim öncesinde bir yere uğradım işimi hallettim.
Okul çıkışı çocuklar parkta oynadı bizde sohbet ettik.
Eve geldik tavuğu ocağa koydum.
Bulaşıklıktaki kapları yerleştirdim.
Çamaşır astım.
Halıları serdim.
Koltuk örtülerini taktım.
Tuvaleti cifledim.
Bir şeyler atıştırdım.
Ödev zamanı
Yapmak için söylenmese iyi gidecek büyük zaten kendisi yapıyor o sorumluluğu kazandı çok şükürAllah sabir versin nasil gidiyor odevler
Masallah Masallah benim kardeşimde 8. Sinif hala söyleniyorYapmak için söylenmese iyi gidecek büyük zaten kendisi yapıyor o sorumluluğu kazandı çok şükür
Söylenselerde yapmak zorundalar bir anlasalarMasallah Masallah benim kardeşimde 8. Sinif hala söyleniyor
Oo hayırlı olsunEvi havalandırdım
Wc yıkandı
Yatağımızı topladım
Ortalığı topladım
Kahvaltı hazırladım mutfağı topladım
Kızımla etkinlik yaptım
Airfryerle mutfak şefi aldım onları deniycem kızım uyursa
Teşekkür ederim başkanım darısı başınaOo hayırlı olsun
Amin benim liste kabarıkTeşekkür ederim başkanım darısı başına
Sırasıyla en önemlisinden başlasın inşallahAmin benim liste kabarık
ALLAH rahmet eylesin canım başınız sagolsunGecen hafta cenaze vardi gelemedim pek. Cogunluk bizim evde kaldi. Yemin ederim şoku atlatamadan evde olanlara şahit olunca ölen yakınıma üzülemedim. Ölenin çocukları bizim salonda bi kavgaya tutustu daha 2 gun gecmemis. Biri diyor annemin altinlari sende digeri diyor saati sende rezillikti. Esim bi ara ayip olmasa hepsini yollarım dedi. Ben de ayip mayip yok defolup gidip otelde kalsinlar. Annesine üzülmek bir yana benim kadar aglayan olmadı. Rezillik otesiydi. Gönderdim evimde sorun istemiyorum dedim. Üstüne birde bana laf edecek oldular eşim acınız var susuyorum ama eşime sesinizi yukseltemezsiniz deyince bunlar çıkıp gitti 2 si. Diger tanidiklardan kalanlar 1 hafta bizdeydi 4 kisi. Allah var bana is yaptırmadi kimse. Sen bebege bak dediler. Ama iste insan yoruluyor . Ne diyeyim valla negoya yazdığımda daha şoku atlatamamistim üzüntüden iki goz iki cesme ama yasanan olaylardan sonra sanki kafama vurdu biri çekiçle o kadar yıldım. Neyse şükür atlattık dün son misafir de gitti.
Ben de işi yarıladım negoşummmmEvwwett bir günü daha kapatıyorum yarın sil baştan yine aynı şeyler
Bulaşık makinesini çalıştırayım bende. Kolay gelsin canımBen de işi yarıladım negoşummmm
Nego cuummm ödevimi yaptım19 eylül ödevi
Bulaşık makinesini silmek temizlemek.
Giysi dolabının bir bölümünü düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili