Deneme aşamasındaydım daha yeni kesimleştirdimNasııll sırrın ne nasıl gelip yazmazsın aşkolsun
Aaaa ben riviera ve ayçiçek kullanırım hep ondan mı atom karıncayımDeneme aşamasındaydım daha yeni kesimleştirdimya biz yıllardır mısır yağı-zeytin yağı falan kullanıyorduk. Bi ara eşim mısır çok pahalı diye ayçiçek almış. O ara da halsizliğim falan geçmişti bana bi can gelmişti. Ben de yeni bi hapa başlamıştım ona bağlamıştım. Sonra ayçiçek ağır oluyor dedik yeniden mısıra geçtik. Ben yine halsiz kaldım hastalanmaya başladım tekrar. Dedik yağla alakalı olabilir mi tekrar bi ayçiçek alalım. Gerçekten mısır beni uyuşturuyormuş resmen. Sanki yeniden doğdum ikinci hayatımı yaşıyor gibiyim. yıllardır gitmediğim doktor kalmamıştı halsizlik için tesadüfen öğrendik çok şükür. Ne bulaşık ne çamaşır hiç sorun kalmadı gibi bakalım inşallah böyle devam eder
Onu da bulmak üzereydik eşim yurt dışına gidecekti kaldı gidemediGömü mü buldun noldu?
Aynen 5 gün durdular gittilerAaa sende havadis çok annenlerde gelmiş
Ne bilim bu benim için büyük olay siz zaten temiz pak insanlarsınız sizin için küçüktür gibi geldi
Olmadı bonus
Mantık sorusu gibiydi alıştığımız klasik soruların dışında idi dedi hayırlısı olur inşallah yaEğitime eşim de girdi soruları anlayamadım ki dedi
Nasıl geçti
Pek kolay değildi Negomİnşallah kolay geçmiştir
Aynen o da çok çalıştı özellikle eğitim bilimlerinde sorular bambaşkaydı dedi nasip artık her şey
Kesinlikle hiç böyle bir eğitim sınavına şahit olmamıştım. Emin olarak işaretlediğim soru yok nerdeyse ki ben eğitimime güvenirdim 50 55 netin altına düşmezdimEğitime eşim de girdi soruları anlayamadım ki dedi
Benim kötüydü bonusum. Eğitim bilimlerine güveniyordum o da umduğum gibi olmadı
Zaten çalışmayı bırakmıştım hamilelik doğum derken. Ama diğerine göre zor geldi bana. Türkçesi sanki bir tık kolaydı. Senin nasıldı?Nasıl geçti
Yaa benim formasyonum yok soruları falan da bilemiyorum tarzını. Eşim öyle dedi işte bunlar nasıl soruydu anlayamadım ki hiç bir şey dediKesinlikle hiç böyle bir eğitim sınavına şahit olmamıştım. Emin olarak işaretlediğim soru yok nerdeyse ki ben eğitimime güvenirdim 50 55 netin altına düşmezdim
Evet türkçe diğerine göre kolaydı gkde özellikle coğrafya zorladı beni vatandaşlık ve güncelde iyi değildi.Zaten çalışmayı bırakmıştım hamilelik doğum derken. Ama diğerine göre zor geldi bana. Türkçesi sanki bir tık kolaydı. Senin nasıldı?
Valla öyle geçen sınavda 80 soruyu 1 saatte çözüp bitirmiştim bunda nerdeyse süre yetmiyorduYaa benim formasyonum yok soruları falan da bilemiyorum tarzını. Eşim öyle dedi işte bunlar nasıl soruydu anlayamadım ki hiç bir şey dedi
Coğrafya karmaşıktı ya. Hele güncel, güncel değildi bile bence neydi öyleEvet türkçe diğerine göre kolaydı gkde özellikle coğrafya zorladı beni vatandaşlık ve güncelde iyi değildi.
Valla öyle geçen sınavda 80 soruyu 1 saatte çözüp bitirmiştim bunda nerdeyse süre yetmiyordu
Hiçbir ley anlamadım güncelden bir tek bezelyeli sorudan eminim orda bir de şu be gözü vardı onu yaptımCoğrafya karmaşıktı ya. Hele güncel, güncel değildi bile bence neydi öyle