- 24 Ekim 2019
- 7.078
- 40.711
Eline sağlık Attranente
Güle güle kullan, rampalar nasıl da ferahlatmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık Attranente
Yok canım 750 ml 165 TL nerden duydun onu sen.
Sağ ol canımAllah kolaylık versin canım.
NasılsınSelamlar herkese
Çok şükür canım koşturuyorum aynı bildiğin gibiSağol canım iyiyim elhamdülillah sen nasılsın
Nette okudum kız ne bilim her fiyat doğru olmuyo zaten yemek kabı bakarken gördümYok canım 750 ml 165 TL nerden duydun onu sen.
Ben de atom karınca oldum son zamanlarda. Çok şükür yıllardır geçmeyen halsizliğime çare buldum. Artık bütün işlerim yetişiyor evim derli toplu çok değiştim görüşmeyeliÇok şükür canım koşturuyorum aynı bildiğin gibi
Valla biz 100-150 ye zor satıyoruz millet 500 e satıyor ticaret şansı olacak insandaNette okudum kız ne bilim her fiyat doğru olmuyo zaten yemek kabı bakarken gördüm
Özlemişim seni nerdesin❤Valla biz 100-150 ye zor satıyoruz millet 500 e satıyor ticaret şansı olacak insanda
Nasııll sırrın ne nasıl gelip yazmazsın aşkolsunBen de atom karınca oldum son zamanlarda. Çok şükür yıllardır geçmeyen halsizliğime çare buldum. Artık bütün işlerim yetişiyor evim derli toplu çok değiştim görüşmeyeli
Ben de bilmiyorum nerdeyim yaz parkta geçti hep. Annemler geldi gitti geçen hafta. Eşim işe başlamadı henüz. Giremiyorum fazla. Sen nasılsın. Neler yapıyorsunÖzlemişim seni nerdesin❤
Gömü mü buldun noldu?Ben de atom karınca oldum son zamanlarda. Çok şükür yıllardır geçmeyen halsizliğime çare buldum. Artık bütün işlerim yetişiyor evim derli toplu çok değiştim görüşmeyeli
Aaa sende havadis çok annenlerde gelmişBen de bilmiyorum nerdeyim yaz parkta geçti hep. Annemler geldi gitti geçen hafta. Eşim işe başlamadı henüz. Giremiyorum fazla. Sen nasılsın. Neler yapıyorsun
Bizede versinGömü mü buldun noldu?