Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nasııll sırrın ne nasıl gelip yazmazsın aşkolsun😳
Deneme aşamasındaydım daha yeni kesimleştirdim :KK70: ya biz yıllardır mısır yağı-zeytin yağı falan kullanıyorduk. Bi ara eşim mısır çok pahalı diye ayçiçek almış. O ara da halsizliğim falan geçmişti bana bi can gelmişti. Ben de yeni bi hapa başlamıştım ona bağlamıştım. Sonra ayçiçek ağır oluyor dedik yeniden mısıra geçtik. Ben yine halsiz kaldım hastalanmaya başladım tekrar. Dedik yağla alakalı olabilir mi tekrar bi ayçiçek alalım. Gerçekten mısır beni uyuşturuyormuş resmen. Sanki yeniden doğdum ikinci hayatımı yaşıyor gibiyim.:KK70: :KK70: yıllardır gitmediğim doktor kalmamıştı halsizlik için tesadüfen öğrendik çok şükür. Ne bulaşık ne çamaşır hiç sorun kalmadı gibi bakalım inşallah böyle devam eder :KK70: :KK70:

🌹ev havalandırdı
🌹yatak toplandı
🌹ev süpürüldü
🌹yerler silindi
🌹detaylı toz alındı
🌹wc ve lavabo yıkandı
🌹musluklar parlatıldı
🌹yemek yapıldı
🌹mutfak toplandı
🌹çamaşır yıkandı kurudu yerleştirdim
🌹iki balkon yeri silindi
🌹Çöpler atıldı
🌹4 parça ütü yapıldı
🌹bul.mak.çalıştırıldı ( bitince yatmadan yerleştiririm )

Haftalık rutin temizlik bitti
Şimdi çay keyfi :kahve:

Deneme aşamasındaydım daha yeni kesimleştirdim :KK70: ya biz yıllardır mısır yağı-zeytin yağı falan kullanıyorduk. Bi ara eşim mısır çok pahalı diye ayçiçek almış. O ara da halsizliğim falan geçmişti bana bi can gelmişti. Ben de yeni bi hapa başlamıştım ona bağlamıştım. Sonra ayçiçek ağır oluyor dedik yeniden mısıra geçtik. Ben yine halsiz kaldım hastalanmaya başladım tekrar. Dedik yağla alakalı olabilir mi tekrar bi ayçiçek alalım. Gerçekten mısır beni uyuşturuyormuş resmen. Sanki yeniden doğdum ikinci hayatımı yaşıyor gibiyim.:KK70: :KK70: yıllardır gitmediğim doktor kalmamıştı halsizlik için tesadüfen öğrendik çok şükür. Ne bulaşık ne çamaşır hiç sorun kalmadı gibi bakalım inşallah böyle devam eder :KK70: :KK70:
Aaaa ben riviera ve ayçiçek kullanırım hep ondan mı atom karıncayım🤣🤣 çok ilginç yaa sevindim senin için.

Gömü mü buldun noldu?
Onu da bulmak üzereydik eşim yurt dışına gidecekti kaldı gidemedi :KK70:
Aaa sende havadis çok annenlerde gelmiş😳
Aynen 5 gün durdular gittiler 😅 onlar gelecek diye kapı duvar halı dolap Allah ne verdiyse sildim😂
A Anka Ulan ben etiketlemesem geleceğin yokmuş atomu falan bulmuş insan gelip demez mi :110:
Ne bilim bu benim için büyük olay siz zaten temiz pak insanlarsınız sizin için küçüktür gibi geldi:KK70:

Bugun neler yapmisim 💃
🎡kahvalti hazirladim,yaptik
🎡mutfağı toparladim,kirlileri makinaya doldurup calistirdim
🎡tezgah ve ankastreyi temizledim
🎡askidaki camasirlari topladim
🎡2 makina camasir katladim,yerlestirdim
🎡camasir makinasini doldurup tekrar calistirdim, bitince astim,kuruyunca katlayip yerlestirdim
🎡odalari toparladim
🎡evi supurdum,sildim
🎡wc leri yikadim
🎡toz aldim
🎡bulasik makinasini bosalttim
🎡aksama bebek gormesine esimin arkadasi geldi, hazirlik yaptim (magnolya,patates koftesi,borek)
🎡 misafirlerle ilgilendim
🎡 misafirler gittikten sonra mutfağı toparladım
🎡 Şimdi çocukları uyutup eşimle çay keyfi yapacağım

İyi akşamlar ❤️

🍀 Evi süpürdüm, sildim.
🍀 Banyoyu yıkadım.
🍀Mutfağı topladım, temizledim.
🍀Çamaşır makinesini çalıştırdım.
🍀Elbise katladım, yerleştirdim.
🍀Ocağı sildim (sor bakalım kaç defa)
🍀Yeni kitaba başladım inceydi bitti.

Kitap seçecem simdi de kendime ❤️

Kesinlikle hiç böyle bir eğitim sınavına şahit olmamıştım. Emin olarak işaretlediğim soru yok nerdeyse ki ben eğitimime güvenirdim 50 55 netin altına düşmezdim
Yaa benim formasyonum yok soruları falan da bilemiyorum tarzını. Eşim öyle dedi işte bunlar nasıl soruydu anlayamadım ki hiç bir şey dedi

Zaten çalışmayı bırakmıştım hamilelik doğum derken. Ama diğerine göre zor geldi bana. Türkçesi sanki bir tık kolaydı. Senin nasıldı?
Evet türkçe diğerine göre kolaydı gkde özellikle coğrafya zorladı beni vatandaşlık ve güncelde iyi değildi.
Yaa benim formasyonum yok soruları falan da bilemiyorum tarzını. Eşim öyle dedi işte bunlar nasıl soruydu anlayamadım ki hiç bir şey dedi
Valla öyle geçen sınavda 80 soruyu 1 saatte çözüp bitirmiştim bunda nerdeyse süre yetmiyordu

Evet türkçe diğerine göre kolaydı gkde özellikle coğrafya zorladı beni vatandaşlık ve güncelde iyi değildi.

Valla öyle geçen sınavda 80 soruyu 1 saatte çözüp bitirmiştim bunda nerdeyse süre yetmiyordu
Coğrafya karmaşıktı ya. Hele güncel, güncel değildi bile bence neydi öyle 🤭

X