Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gecen hafta cenaze vardi gelemedim pek. Cogunluk bizim evde kaldi. Yemin ederim şoku atlatamadan evde olanlara şahit olunca ölen yakınıma üzülemedim. Ölenin çocukları bizim salonda bi kavgaya tutustu daha 2 gun gecmemis. Biri diyor annemin altinlari sende digeri diyor saati sende rezillikti. Esim bi ara ayip olmasa hepsini yollarım dedi. Ben de ayip mayip yok defolup gidip otelde kalsinlar. Annesine üzülmek bir yana benim kadar aglayan olmadı. Rezillik otesiydi. Gönderdim evimde sorun istemiyorum dedim. Üstüne birde bana laf edecek oldular eşim acınız var susuyorum ama eşime sesinizi yukseltemezsiniz deyince bunlar çıkıp gitti 2 si. Diger tanidiklardan kalanlar 1 hafta bizdeydi 4 kisi. Allah var bana is yaptırmadi kimse. Sen bebege bak dediler. Ama iste insan yoruluyor . Ne diyeyim valla negoya yazdığımda daha şoku atlatamamistim üzüntüden iki goz iki cesme ama yasanan olaylardan sonra sanki kafama vurdu biri çekiçle o kadar yıldım. Neyse şükür atlattık dün son misafir de gitti.
başın sagolsun jes

Günaydın hayırlı haftalar 💐
Bugun uykusuz ve düşük modluyum.
Sabaha karşı eşimi yurtdışına uğurladım birkaç gün iş dolayısıyla gitti ama hüzünlüyüm, uykusuzum falan.
Neyse sağlık olsun da.
🦋Çocuklarımı hazırladım, kahvaltı beslenme vs okula gönderdim.
🦋Evi havalandırdım, yatakları topladım.
🦋Oğluşu hazırladım, kahvaltısını koydum.
🦋Evi toparladım, gece ütü yapmıştım yerleştirdim.
🦋Wc banyo yıkadım.

⏳Öğleye doğru süpüreceğim
⏳Toz alırım
⏳Yemek yaparım
Başka bir şey istemiyor canım şimdilik bakalım....

Huzurlu, nasipli günler kızlar💫

Günaydın ❤
Huzurlu haftalar 🍃🍂

3c9e916751ba77df2e1db84d99599e3b.jpg

Onu da bulmak üzereydik eşim yurt dışına gidecekti kaldı gidemedi :KK70:

Aynen 5 gün durdular gittiler 😅 onlar gelecek diye kapı duvar halı dolap Allah ne verdiyse sildim😂

Ne bilim bu benim için büyük olay siz zaten temiz pak insanlarsınız sizin için küçüktür gibi geldi:KK70:
Ooo maşaallah la kuvvete illa billah 😍

Ben de bilmiyorum nerdeyim :KK70: yaz parkta geçti hep. Annemler geldi gitti geçen hafta. Eşim işe başlamadı henüz. Giremiyorum fazla. Sen nasılsın. Neler yapıyorsun:KK36:
Bunu atlamışım canım iyi diyelim şükür yuvarlanıp gidiyoruz.
Annenlerin gelmesi güzel olmuştur

Bacaklarım çok ağrıyor yürürken, ilk günler hamlıktan dedim ama hiç derman kalmıyor. Magnezyum ve d vitaminine başlayayım diyorum 🤕

Al canım kullan bakalım 1 ay magnezyum farkeder mutlaka ortapedik sorun varsa oda yapar dolaşım sorunlarıda yapıyor

X