Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah beterinden korusun. Emziriyor galiba. Inşallah kısa zamanda iyileşir.ya göğsünde iltap var günlük sıkıyorlar çok kötüydü bu gün doktora gitti iyiye gidiyor demiş ama tadavi uzun sürecek demiş
a ne kadar ayıp kız bayram geliyiTünaydın ben daha yeni kalktım.sorim efoya ödev ne diye
yok ya ne emzirmesiAllah beterinden korusun. Emziriyor galiba. Inşallah kısa zamanda iyileşir.
Peki neden iltihap olmuş.yok ya ne emzirmesi
Bende çok özledim hiç dinlenerek kalkamıyorum sağa sola sürekli dönmekten gece kaç sefer uyanıyorum bide wc olayımız var hergun gittikçe artan sağ salim atlatsaydık şu dönemiBen pertim vallahi.. gece düzgün uyuyamıyorum, gündüz de kalkamıyorum.
Yüz üstü uyumayı özledim
Bugün sadece evi süpürurum , bide pazara gidilecek. . Yarın sil,süpür, toz al falan ertesi bayram zaten..
ya kızımın bir kızı var zaten ama hamile kalmıyor torunum 7 yaşındaPeki neden iltihap olmuş.
insaAllah ya.Sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi uyanıyorum. Sağa sola dön, bacaklarimi nasıl koysam, böyle mi daha rahat yok olmadı bir daha dene.Bende çok özledim hiç dinlenerek kalkamıyorum sağa sola sürekli dönmekten gece kaç sefer uyanıyorum bide wc olayımız var hergun gittikçe artan sağ salim atlatsaydık şu dönemi
Yapcam da bi ağırlık vr üstümde sanki biri iki eliyle omuzlarıma bastırıyoa ne kadar ayıp kız bayram geliyi
kalk iş yap
Geçmiş olsun o hormon prolaktin hormonudur süt hormonuya kızımın bir kızı var zaten ama hamile kalmıyor torunum 7 yaşında
bir hormonu yüksek o yüzde oda iltap yapmış
Karabasandır o karabasan annem hep şöyle der bismillah de kalk bakamYapcam da bi ağırlık vr üstümde sanki biri iki eliyle omuzlarıma bastırıyo
Sana mi sormustum canim sende 01 yazmiyor. Bende adanali dogup sonra osmaniyeli oldumEvet adanalıyızzzz
Ben kapıları silme ödevini başka günle karıştırdım o zamanKizlar camlardan sonra odev yoktu diye hatirliyorum geriye kalan gunler bayram hazirligi demisti efoo
Bana da misafir gelmez kızSaçlarım dökülüyor yerlere uyuz oluyorum
Yatak odasını tekrar sil süpürr yaptım
Banyoyu da yıkadım yine üç kapım daha var silinecek
Çamaşır astım
Bir makine daha çalışıyor onu da asıp ütü yapacağım pöfff daha çok iş var
Hayır bayramda kimse gelmez bana uzağız herkesten kimsemiz yok burda ben bu kadar neyin temizliğini yapıyorsam