- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Bende öyleyim asla anlaşılamıyorum bu senin naifliğinden kaynaklanıyor bence karşı tarafında zorba medeniyetsiz oluşundan.Nego neredeyse evlendiğimizden beri sınır koymaya çalışıyorum ama insanlara hiçbir şey etki etmiyor. Sonunda dayanamayıp ağır laflar da söyledim konuşmalar arasında ama hiç de üstlerine alınmıyorlar. Boş havaya konuşuyorum.
Ben kimseden temizlik beklemiyorum ki kendi kafalarına göre iş yapıp sonra da bana laf söylüyorlar. Uzak tutamıyorum ki kapıdan kovsam bacadan giriyorlar resmen. Evim benim mahremim bunu bür türlü anlatamıyorum karşı tarafa.
İlk zamanlar ben de kırılmasınlar, büyükler kalp kırmaya gerek yok derdim ama söylüyorum artık. Tabi anlayan yok orası apayrı bir konu teneffüs. Bu durum da beni yıpratıyor aslında. Anlaşılmamak.
Hiç içine atma saygısızlık etmeden hatalarını bir bir belirt.Anlamıyorsa sınır çiz küs görüşme en iyisi koca kişisi de kendisi bilir artık.
Evine karıştırma yapmayın de istemiyorum benim düzenime karışmayın falan.Inan benim evimin heryerine kv karışır laf söylerdi eşimin annesidir dedim her zaman..
Devir değişti artık bizi kendileri gibi görmeye çalışıyorlar onlar zamanında ezilmiş bizi de öyle cezalandırıyorlar sanırım.
İstediğin zaman yaz paylaş destek olmak isteriz inş.