- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Nego gelince bonusla bizEki Görüntüle 3130071
Anlık musluklan sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nego gelince bonusla bizEki Görüntüle 3130071
Anlık musluklan sen
Daha neler miiii neee Nego duyarsa yanlış anlar kız sopayla geliyo
Bebeyim sen burda mıydın
Nego gelince bonusla biz
İlahi bir ışık bekler gibiNego gelince bonusla biz
Ya daİlahi bir ışık bekler gibi
Tabi yeter 1 kilo yarımlık kavanoz kadar çıkıyor zaten yavrumDegerli deneyimli ev hanımları ben yirmi kilo domat aldım şimdi evde de 40 şıse varmış bu şıse yeter bana demi.
Buhar olup ucacak deseneTabi yeter 1 kilo yarımlık kavanoz kadar çıkıyor zaten yavrum
MaalesefBuhar olup ucacak desene
Bonus çok geçmiş olsun kayınvalidene Allah acil şifalar versin..Ramazan başı hastaydı ya yine öyle oldu canım kalp sıkıntısı ciğere vuruyormuş
Yeni oturdumBen bitirmedim daha ya çok pişmanım su an
Kuzum bende 21 kilodan yaptım birazda renk versin diye kırmızı biberde attım içine 17 kavanoz bir de yarım kavonoz daha çıktı kavonozlarım çoğu küçüktüBuhar olup ucacak desene
O zaman yeter emek veriyoz buhar oluyorKuzum bende 21 kilodan yaptım birazda renk versin diye kırmızı biberde attım içine 17 kavanoz bir de yarım kavonoz daha çıktı kavonozlarım çoğu küçüktü
Bende de öyle düşündü doktor dayanamıyorum neler yaptınız iyi olmak için yardımcı olur musunuz lütfendogrulamiyordum sirt agrilarimdan ankilozan spondilit (iltihapli omurga romatizmasi ) hastasiyim
Geçmiş olsun canımSağolun kızlar ❤
Nego Yarı aktif olabiliyorum bu ara canım inşallah daha aktif olacağım ödevleri yapacağım.
Odak noktası falan yapalım inşallah
Bilişim teknolojileri canımZüpürgecim senin branş neydi
Ağız tadıyla tüketin inşallahKuzum bende 21 kilodan yaptım birazda renk versin diye kırmızı biberde attım içine 17 kavanoz bir de yarım kavonoz daha çıktı kavonozlarım çoğu küçüktü