- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Hepimize inşallah canım kazasız belasız sağlıklı bir dönem geçirelim inşallahRabbim güç küvvet versin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimize inşallah canım kazasız belasız sağlıklı bir dönem geçirelim inşallahRabbim güç küvvet versin kuzum
Züpürgecim senin branş neydiElhamdulillah canım derse girmeyi çocukları özlemişim derslerim öğlene kadar öğlen kızı götürüyorum ev yemek küçükle ilgilen derken akşam oluyor gün nasıl geçiyor anlamıyorum
Allah razı olsun canım hepimiz için inşallah
İnşallahSağolun kızlar ❤
Nego Yarı aktif olabiliyorum bu ara canım inşallah daha aktif olacağım ödevleri yapacağım.
Odak noktası falan yapalım inşallah
Temizlik terapisi yapılmış güzeeeeelŞu sıralar birazcık durgundum kendimi temizliğe verdim
Yatak odası toplandı nevresim takımı değiştirildi.
Giyinme odası düzenlendi ütülenecek kıyafetler ayrıldı.
Kahvaltı yapıldı mutfak toparlandı bulaşıkları elde yıkanıp kaldırıldı.
Ocak ve aspiratör temizlendi mikrodalga fırının içi temizlendi.
Buzdolabının içi silindi buzluk kısmı düzenlendi
Banyo wc temizlendi banyodaki dolapta düzenlendi.
Mutfak ve banyodaki çöp kovaları yıkandı yeni poşet geçirildi.
Havlular değiştirildi.
Ev süpürüp silindi.
Tozlar aynalar silindi.
Mutfak masası ve sandalyeleri silindi
TV ünitesindeki çekmeceler düzenlendi.
Mercimek çorbası sütlaç yaptım bulgur pilavım vardı yanına kabak yemeği yapacağım.
Mutfak eksik listesi çıkarıldı.
Birazdan kendime de cilt bakımı yapacağım
Keşke sayfayı okuyup öyle yazsaydım yeaaaaaaBen yine koşturuyorumdurrrrr. Öğlene kadar ev işi süpürme yemek dahil yapıyorum. Sonra okul yolları.
Bugün ekstra menemenlik yaptım.
Ben bugun bı yatak topladım bı kerede ev topladım. Domates sosu yapcam diye domates aldım onu da zor geldi dolaba tıktım yarına kısmet artık
Kendinden utanmalısın musluk musluk muslukKeşke sayfayı okuyup öyle yazsaydım yeaaaaaa
Evi çıtıledıkten sonra nazar degdı benceKendinden utanmalısın musluk musluk musluk
Çohhh mantıklıEvi çıtıledıkten sonra nazar degdı bence
Evi bidaha citileEvi çıtıledıkten sonra nazar degdı bence
NeyyyyyyyyMusluk uyma onlara
Başka turlusu mumkun degil negomÇohhh mantıklı
Yok be daha nelerEvi bidaha citile
Napayım yatayım demiMusluk uyma onlara
Daha neler miiii neee Nego duyarsa yanlış anlar kız sopayla geliyoBaşka turlusu mumkun degil negom
Yok be daha neler
Napayım yatayım demi
Bebeyim sen burda mıydınNeyyyyyyyy
ŞşşşDaha neler miiii neee Nego duyarsa yanlış anlar kız sopayla geliyo