- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Bugün hangi işi yapmasam acabaaaaaaa
Hepsiniii
Cık cık cıkTüh az geç gelseydi keşke temizlik yapmamak için iyi bir bahane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün hangi işi yapmasam acabaaaaaaa
Hepsiniii
Cık cık cıkTüh az geç gelseydi keşke temizlik yapmamak için iyi bir bahane
Çok uykum var çokta isim var vakit önemli bugün. Kızım hastalandı sabaha kadar yat kalk basım fena
Geçmiş olsun kızlar. Rabbim şifa versin inşallahGünaydın herkese.
Oğlum anaokuluna başladı.Dun servis sorun olunca tekrar okul değiştirdik.Kosturmaktan pert oldum.Kiz hasta 2gundur.Ne zormus okul temposu ya.Esimin izni bitti.Evi kendimi toparlamam gerek artık.
Geçmiş olsun bonusumBenim kv de hasta yoğun bakıma aldılar bu sabah
Yok canım emzirmiyorum sarımsaklı yoğurt felan yapıyorum yediriyorum öyleEmziriyorsan sarımsak kürü iyi geliyormuş
Vah beniKız ben bugün pek hamaratim Selizay yatsın yazık
MucukkkkKız ben bugün pek hamaratim Selizay yatsın yazık
Valla ağrı kesici ile duruyorum bende canım çok sıkılıyor ise verdimVah beni
Geçmiş olsun Allah şifa versinBenim kv de hasta yoğun bakıma aldılar bu sabah
Elhamdulillah canım derse girmeyi çocukları özlemişim derslerim öğlene kadar öğlen kızı götürüyorum ev yemek küçükle ilgilen derken akşam oluyor gün nasıl geçiyor anlamıyorumNasıl gidiyor süpürgem
Allah razı olsun canım hepimiz için inşallahAlışırsınız inş.kolaylıklar diliyorum.Ayrı bi maratonmuş cidden senin için iyi, güzel bi öğrenim yılı olur inş.
Biz de 1.sınıfa başladık şimdilik iyi gidiyor şükürler olsun.
Çok geçmiş olsun bonusum rabbim şifasını versinBenim kv de hasta yoğun bakıma aldılar bu sabah
Rabbim güç küvvet versin kuzumElhamdulillah canım derse girmeyi çocukları özlemişim derslerim öğlene kadar öğlen kızı götürüyorum ev yemek küçükle ilgilen derken akşam oluyor gün nasıl geçiyor anlamıyorum
Allah razı olsun canım hepimiz için inşallah
Ben bitirmedim daha ya çok pişmanım su anAktif Lora bende bir iş peşindeyim çıkabilirsem hak getire artık