- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Teşekürler kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekürler kizlar
HepsiniiiBugün hangi işi yapmasam acabaaaaaaa
Tüh az geç gelseydi keşke temizlik yapmamak için iyi bir bahaneGunaydinnnn
Supurgeyi dun gonderdim bugün tamir etmisler, bu ne hiz olum az dinlenicektim hagi ara kargo teslim ettide alip yaptiniz, resmen kapida beklemisler benim makineyi gshscshsh
Ben kafadan 1 hafta yatarim diyordum guya cihaziniz tamir edildi mesajini gorunce bir damla yas suzuldu gozlerimdenTüh az geç gelseydi keşke temizlik yapmamak için iyi bir bahane
Rabbim şifa versin canımRamazan başı hastaydı ya yine öyle oldu canım kalp sıkıntısı ciğere vuruyormuş
Benim okul başladı kızım da anaokuluna başladı daha adapte olamadım galiba ya sen nasılsın iyi misin canım
Yapıldı kaptanım14 eylül ödevi
Mutfak masa sandalyelerini silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
@Tenceresiz kaldim anne
@Amazing family
@Tiniminimavihanim
@M e r i d a
@penyez83
sweetgirlcandy
@Black Light
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Arrietty_
@bilemegec
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
Nasıl gidiyor süpürgemBenim okul başladı kızım da anaokuluna başladı daha adapte olamadım galiba ya sen nasılsın iyi misin canım
Alışırsınız inş.kolaylıklar diliyorum.Ayrı bi maratonmuş cidden senin için iyi, güzel bi öğrenim yılı olur inş.Benim okul başladı kızım da anaokuluna başladı daha adapte olamadım galiba ya sen nasılsın iyi misin canım
Dön dön 1 aya dönemezsinDöne döne yattımmmmmmmmmmm negooooom
Emziriyorsan sarımsak kürü iyi geliyormuşÇok sayfa olmuş hepsini okuyamadım alintida yapamadım. hastalara acil şifalar diliyorum. Oğlumla bende hasta olduk ıhlamur kaynattim icioz bol bol inşallah çok ilerlemeden atlatırız biran önce
Çok geçmiş olsunBenim kv de hasta yoğun bakıma aldılar bu sabah
Amin aminAllahım hastalıkla imtihan etmesin
Deme öyle demeDön dön 1 aya dönemezsin
MaşallahYapıldı kaptanım
İş çıkardım bugün kendime. Mutfağa odaklandım. Dolapları boşalttım, temizleyip yeniden yerleştirdim. Yerleri ve duvarları elle sildim