- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
Başı sağolsunn negomm@JES yazmıştı bana cenazeleri varmış
Selamı vardı sizlere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başı sağolsunn negomm@JES yazmıştı bana cenazeleri varmış
Selamı vardı sizlere.
Allah rahmet eylesin@JES yazmıştı bana cenazeleri varmış
Selamı vardı sizlere.
Bende ezme ve menemen yaptım bugün biraz kızım yardım etti ...Domates batagina dustum ben de menemen yapiyoruz esimle
Geçer biran önce toparlar inşallahDişinden diye düşünüyorum bi kaç gün içinde geçmez ise bakicam doktora gidicem
İstişare iyidir. İnşallah herkes için uygun ortak bir çözüm bulursunuz. Allah ferahlık versinBebişle bu ara zor canım bu yüzden inş.diş huysuzluğu bitince yapmak isterim.2 beze yeter senin de söylediğin gibi.☺
Sıkıntım ise eşimin ailesi nedeniyle çok yıprandık ne yapacağımı bilemiyorum sıkıntım artık taşmak üzere oluyor bazen.Ablamla pek dertleşemedim dün. Bugün abimle dertleşmek istiyorum.Bi yürüyüşe çıkarız belki ikimizi de çok iyi tanıyor her konuyu da biliyor.Benden 2,3 yaş büyük eşimde onun en yakın arkadaşıydı.
Bakalım abim çok aklı selim birisidir beni anlayacağından eminim.Yoksa ben debelenip durucam kimseyi kırmak istemiyorum annemleri falan.
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin.@JES yazmıştı bana cenazeleri varmış
Selamı vardı sizlere.
3 Ekim’e kadar sürecekmişRetrosu dolunayı yeter yaaa ev karma karışık sinir tepemde
Mutlaka deneyin derim. Kızım pişik olmamasına rağmen iki üç günde bir hala sürüyorum tek sefer kremi. Önerdiğim arkadaşım da çok memnun. Teneffus Zili nin de dediği gibi havalandırmak da çok önemli pişikte. Kuzucuk inşallah en kısa sürede iyi olur. :)Hadi canım o kadar iyi bir krem yani alayım ben ozaman onu. Normalde kullandığım kremde güzel sürünce hemen etki ediyordu. İshal devamlı olunca etki yapmadı. Bu zaman kadar da hiç ishal olmamıştı. Bu kremde doğmadan önce hazırlık yaparken aldığım kremdi.
Bonus kahve yapıyorum atla gel
Bende kağıttır kesmedir çok severim güzel kaplama arkadaşı olurdunSevmeyene de sıkıcı iş gerçekten
Hatta bizim defterlerin kaplanması gerekmiyormuş, kapakları kap gibi zaten ama ben yine de olsun çocuklar küçük, hor kullanabilir kaplayalım diye ısrar ettim
Kitaplar gelsin haftaya, onları da hemen hallederim
Yakşanlar özledim sizi
Küsmüşüm işte tribimi atıyorumO neydi gız
Tribini yirimKüsmüşüm işte tribimi atıyorum
Bakır cezvede ağır ateşte bol köpüklü kahve yapsam tiribin geçer mşKüsmüşüm işte tribimi atıyorum