- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay dur çekmesin sen sütlüsün sivitimmm ne yalan söyleyim benimde çektiiiiiğğğ
Yapıcam diyorum taa maam
Töbe töbeee gece gece ne mantısı yaa kizlarrr ben yatmaya gidiyorum aklımdan gönlümden çikkkkk mantıiiii su içeyim de yatayım bariiii
Herkese iyi geceler
Herkesi yoldan çıkardımYok bacım süt müt yarın bir gün yapsak da yesek valla
Ha ha bunu okumadan süpürgelik ödevi vermişimGünaydın
Nevresimler bugün değişecek. Kırlentleri de ekledim listeye. Dün dolap üstlerini ve süpürgelikleri temizledim. Bugün gardrop düzenleyeceğim. Yazlık kışlık değişimi zamanı geldi Sonrasında ütüm var. Yarına kalmasın bitireyim bugün.
Bizde yumak deriz.Herkesi yoldan çıkardım
Bizde mutlaka yumurta koyarız yumurtasız olmaz bonus 4 beze yaptım kıymayı az çıkarmışım daha doğrusu içine bol koymuşum 2.5 bezesini yaptım yarımı boş bıraktım kuruttum onu da sade haşlar yoğurtlarım bugün. Bir bezeyi de dondurucuya attım.
Biz bezeye yumak deriz bu arada
Evet benim kızda öyle oldu üst dişlerini çıkarırken çook zorlandı.Çocuk resmen yere göğe sığamıyordu o derece.Calpol veriyordum etki etmeyince fitil aldırdım o iyi geliyordu günde bi kere çok ağlayınca kullanıyordum.Sağol canım teşekkür ederim evet diş çıkartıyor ateşi düştü de ishalde olmuş bı türlü geçmedi ishal pişik de yapıyormuş ya bunu yeni öğrendim ishal olmuyordu hiç tecrübe edememiştim. Bekletme de yapmıyorum yapar yapmaz alıyorum ama pişik oluyor yinede
Neden yapamıyorsun? 2 beze yapsan bir öğün olurOff çok geçmiş olsun kuzucuğa Allah beterinden korusun inş.
Geçmiş olsun hiçbir şey ondan önemli değil varsın kalsın işler.. Diş mi çıkarıyor acaba?
Ya çok seviyorum mantıyı hastasıyım ama yapamıyorum işte.
Biz hamuruna yumurta katmıyoruz onu da söylim.
Geçmiş olsun. İshalin nedeni ne acaba?Sağol canım teşekkür ederim evet diş çıkartıyor ateşi düştü de ishalde olmuş bı türlü geçmedi ishal pişik de yapıyormuş ya bunu yeni öğrendim ishal olmuyordu hiç tecrübe edememiştim. Bekletme de yapmıyorum yapar yapmaz alıyorum ama pişik oluyor yinede
Hayır olsun. Ne sıkıntın varÇok efkarlıyım kızlaaar.. Çayımın dibine vurmak istiyorum kalkıp iş yapasım yok..
Emre Aydın dinliyorum yaşıtlarım bilir benim ergenliğimde en çok sevdiğim şarkıcıydı.Nostalji oldu benim için de.
Ben birazdan yapacağım o eylemiKestireyim derken uyaya kalmışım
Günaydın güzel kadınlar
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tenceresiz kaldim anne
@Amazing family
@Tiniminimavihanim
@M e r i d a
@penyez83
@sweetgirlcandy
@J a n e
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Arrietty_
@bilemegec
Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
Ben biraz tersten gittim sankiPlanladığım işler bitti şükür. Kahve keyfindeyim. Sonra öğle uykusu
Canım kaç aylıktı bebeğin eğer ek gıda almıyorsa sen ishali durduracak şeyler ye sütünden geçsin. Bir de pişiklerde hamazinc iyi geliyordu benim oğlumaSağol canım teşekkür ederim evet diş çıkartıyor ateşi düştü de ishalde olmuş bı türlü geçmedi ishal pişik de yapıyormuş ya bunu yeni öğrendim ishal olmuyordu hiç tecrübe edememiştim. Bekletme de yapmıyorum yapar yapmaz alıyorum ama pişik oluyor yinede
Afiyetle yersiniz inşallahDomates batagina dustum ben de menemen yapiyoruz esimle
10 aylık Ek gıda alıyor patates muz felan yedirmeye çalışıyorum ishali dursun diye ama yemiyor iştahı yokCanım kaç aylıktı bebeğin eğer ek gıda almıyorsa sen ishali durduracak şeyler ye sütünden geçsin. Bir de pişiklerde hamazinc iyi geliyordu benim oğluma
Dişinden diye düşünüyorum bi kaç gün içinde geçmez ise bakicam doktora gidicemNeden yapamıyorsun? 2 beze yapsan bir öğün olur
Geçmiş olsun. İshalin nedeni ne acaba?
Hayır olsun. Ne sıkıntın var
Ben birazdan yapacağım o eylemi