Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nego bi su döksene ardımdan ben gideyim izim kalsın su gibi gidip geleyim inş
Hangi kitapAma çok huzur doldum hocam yeni kitaba başladım
13:00 gidiş işte
Hangi kitap
yöööğğ yapamam yemiyoHayatta dinlemem daha kaç yaşında süpürgeme karışır aç süpür en yüksek ayarda
Kim kız onu diyen oğlan mı kocam dese süpürgenin içine çekerim onu dinlemem
Yok kira. Bi gün o da olur inşallah.Kendi evinize mi taşınıyorsunuz?Kolay gelsin,iyi yönünden bak her şey yeniden temiz temiz yerleşecek,fazla eşyalar gidecek
yöööğğ yapamam yemiyo
Balkonda ki kilimleri silkeledim serdimYaptıklarım
Sabah erkenden
Çocukların yatakları düzelttim,odayı havalandırdım
Wc yi bingo oksijenle temizledim
Banyo lavabosunu ovdum
Çiçeklerimi suladım
Makineye çamaşır attım
Bulaşık makinesini boşalttım
Elde yıkanacakları yıkadım
Küçüğe kahvaltı hazırladım,topladım
Çatal kaşıklıkları yıkadım,çatal kaşıkları çamaşır suyuna koydum
dur bari kulakligimi takim gözümüde kapatiyim süpüreyimSen onu değil o seni dinliycek.
dur bari kulakligimi takim gözümüde kapatiyim süpüreyim
Amin inşaallah.Hiç büyütme,oda oda yaparsın,daldan dala atlarsan hem her şey karışır hem daha çok yorulursun.Yok kira. Bi gün o da olur inşallah.
Çoğu şeyi topladım. Az kaldı. Bir de yerleştirmesi var. Gözümde büyüyor.
Oğlundan mı bahsediyorsun,kocandan mı?dur bari kulakligimi takim gözümüde kapatiyim süpüreyim
Oğlundan mı bahsediyorsun,kocandan mı?
Enerci gelmez sen ona gitceksin diyosunTabi bebeğim ne sandın,aman halim yok dersen o enerji sana gelmez
Benim içi n farkeder mi senceFark eder mi allahın aşkına eş olursa mesai vardiya gibi bişey olmadıktan sonra gerisi şımarıklık.
Çocuk zaten ağzını açamaz.
Büyür derse sınava hazırlanır uykusuz olur o zaman anca
Benim içi n farkeder mi sence
Ama oğlansa daha vahim anaya posta koyuyor bak hele bak
Ve sen hala burdasın
Bilemedim canım,nasıl ki kumaşı farklı mı normal seccadeliklerdenEnerci gelmez sen ona gitceksin diyosun
Bu arada bir sey sorcam çözümünü bulana valla cok dua ederim. Ya benim bi seccadem var bordo rengi. Yikadiktan sonra öyle bi tüylendi ki. Yok ne yapsam gecmiyo.
İnternette makinede yikarken islak mendil atin diyodu attim yok o da fayda etmedi.
Bikac tişört de öyle tüylenmiş ozellikle siyahlar.
Napmam lazim buna ya sinir olmaya basladim.