- 10 Mayıs 2019
- 4.042
- 11.094
Hahaha tamam nego dalcamYeni gelin gibi süzülme kız,ortasından sonundan dal sohbete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha tamam nego dalcamYeni gelin gibi süzülme kız,ortasından sonundan dal sohbete
At canım anlarım belkiResmini atsam anlar misin? Atiyim bi.
Daha nasıl gaz vereyim el insaf ulaİstek gelse bende takacam da istek gelmiyo
Tırstın mııııYalnız bi dk ben senle yarışmıyorum onu demeye geldim
Belimi düzeltim inşallah öyle bi el ense
İstemeye gelince ne ikram edilirdi hatırlamıyorum ayıp olmaz canım da annenin evde neden olmuyor?Makinaya çamaşır attım
Çikolatalı yerleri sildim
Hanfendiyi doyurdum
Anneme geldim iki dakika gidecem eve
Bişey sorucam ben istemeye geldiklerinde
İkramlık ne yapılır sizce ,virüs de hiç yeme içme olmasa keşke ama
Bide babam yok ya erkek kardeşimin evinde olsun diyoruz ama ayıp olurmu sizce
Yaptığın işleri yazarken uçurduklarınPatladı balonlar
Ben rüyalara giriyorum haberin yok muSaygı duyarım, önünde şapkamı çıkartırım
Ne diycem akşam fortmanto rüyama girdi :))) yeni aklıma geldi rüyamda askılıkta hiç ceket hırka...... vs asılı değil askılıklar boş burayıda kim boşaltı hazırladıki diye düşünüyorum
Ayy tüh tüh dönünce gördüm terlikim gittin mi aslan terlikim kaplan terlikimGaz versen bana da gitmeden
Hemide resimli. Özledim seni gel hele azcik ya.Ayy tüh tüh dönünce gördüm terlikim gittin mi aslan terlikim kaplan terlikim
Geldim bitirdim işleri çok şükür nabersiin bakem resimlerine durHemide resimli. Özledim seni gel hele azcik ya.
İyiyim sen nasılsın yatistayim 7/24Geldim bitirdim işleri çok şükür nabersiin bakem resimlerine dur
İyi şükür ramazan zorlu geçiyo bu hafta kocam işe başladı çok mesudumİyiyim sen nasılsın yatistayim 7/24
Benimki de haftaya gelecek korkuyorum vallahiİyi şükür ramazan zorlu geçiyo bu hafta kocam işe başladı çok mesudum
Ne fidesi diktiin dedin de ben mi kaçırdımBalkonda ki kilimleri silkeledim serdim
Fidelerimi suladım
Eşim uyandı yatağı düzelttim
Bugün ütüleyeceklerimi ayırdım
Kitaplığımı düzenledim
Temizlik kovalarımı hazırladım