- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.450
Gaz versen bana da gitmedenAyy yapalım da şu sürünen işlerimi bitireyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz versen bana da gitmedenAyy yapalım da şu sürünen işlerimi bitireyim
Rahatsız etmeyelim. Özür dileyip odadan çıkalım. Benim ozurlerimi de ilet lütfen Ayşemsüpürge acicaktim sehzade uyucakmış
Okuyorm aslında hep ama ortadan pat diye dalmak istemiyorum bazen sohbete Çok iş yaptım bugun kızı uyutup yaZcam hemenAyla-
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@klbk33
Sayfaya az geliyorsunuz,iş yapmasanızda sohbete gelebilirsiniz
Ayyy ağzından bal damlıyor inşallah o günleride görürüm benim zorlamamla büyük oğlan sofraya 1-2 şey götürünce offf evin bütün işini bana yaptırıyon diyo
Ahanda simdi oturdum gidip ne yaptigimi yazicam.Dıt dı dı dıtttttt
Dikkat dikkat bugün şööööyle güzel güzel maraton yapmak isteyenler hadiiiiii,otur otur mayalı hamura döndük.Kalkııııınnn hadi herkes ihtiyacı olan işleri,ertelediği işleri yapsın bugün
Bu kadar büyük puntoyu görmedim demesin kimse
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
Nerde balonların?Bugun yaptıklarım
Yatakları topladım evi havalandırdım
Kızıma kahvaltı hazırladım cıkanları elimde yıkadım makina Aksamdan yıkanmıstı yerleştirdim
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Halıları fırçaladım
Evi süpürdüm detaylı
Vileda yaptım
Balkonu süpürdüm sildim, cam balkonu içten sildim yine yağmur yağacak gibi
Toz aldım aynaları sildim
Banyo detaylı temizledim, duvarlarını sildim, klozeti yıkadım, dolabını düzenledim, duşakabini temizledim
Tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
Mutfak tezgahını lavabosunu çamaşır suyuyla temizledim
Mutfak bezlerini çamaşır suyuna yatırdım
Aksama yemeğim var kızı uyuttum bende uyucam biraz canım çıktı
süpürge acicaktim sehzade uyucakmış
Desin,ver gazı aferin oğlum eline sağlık,bana yardım ediyorsun mutlu oluyorum de.İş yaparken neşeli neşeli yap,eğlenceli bir şey sanıyorlar sakın pes etmeAyyy ağzından bal damlıyor inşallah o günleride görürüm benim zorlamamla büyük oğlan sofraya 1-2 şey götürünce offf evin bütün işini bana yaptırıyon diyo
Yeni gelin gibi süzülme kız,ortasından sonundan dal sohbeteOkuyorm aslında hep ama ortadan pat diye dalmak istemiyorum bazen sohbete Çok iş yaptım bugun kızı uyutup yaZcam hemen
Bak aklın yolu bireşim ne zaman bana ellerine sağlık dese oğlum atliyo, bana da de baba ben de yardım ettim anneme, ben de sofrayı kurdum diye
belki taktik gidebilirsin canım. eşin ve sen takdir eder teşekkür ederseniz belki yaparlar hevesle:)
Tabi bebeğim ne sandın,aman halim yok dersen o enerji sana gelmezBonus seni de alintilamistim gitmis alintim o helva olanı ben de hic yemedim o kadar gidip geldim erzuruma ama. Ben kadayıf dolmasini bilirimbir de cag kebabi hepsi benim bebeklerim.
Ahanda simdi oturdum gidip ne yaptigimi yazicam.
O degil de dün sana şakasına yarin cok enerjik olcam dedim harbiden enerjik uyandim beyin gücü böyle bir sey iste ne dersen o bilinçaltına yerlesiyo gercekten
Kim kız onu diyen oğlan mı kocam dese süpürgenin içine çekerim onu dinlememsüpürge acicaktim sehzade uyucakmış
Bonuuuuusssssss kalkkkkBalkonu bırakıp kalkamıyorum yoksa işlere baya hevesliyim böğün
Pencerelerdeki kus moklarini temizlemek