Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayyy ağzından bal damlıyor inşallah o günleride görürüm benim zorlamamla büyük oğlan sofraya 1-2 şey götürünce offf evin bütün işini bana yaptırıyon diyo

eşim ne zaman bana ellerine sağlık dese oğlum atliyo, bana da de baba ben de yardım ettim anneme, ben de sofrayı kurdum diye:KK70::KK70:
belki taktik gidebilirsin canım. eşin ve sen takdir eder teşekkür ederseniz belki yaparlar hevesle:)

Bugun yaptıklarım

Yatakları topladım evi havalandırdım
Kızıma kahvaltı hazırladım cıkanları elimde yıkadım makina Aksamdan yıkanmıstı yerleştirdim
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Halıları fırçaladım
Evi süpürdüm detaylı
Vileda yaptım
Balkonu süpürdüm sildim, cam balkonu içten sildim yine yağmur yağacak gibi
Toz aldım aynaları sildim
Banyo detaylı temizledim, duvarlarını sildim, klozeti yıkadım, dolabını düzenledim, duşakabini temizledim
Tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
Mutfak tezgahını lavabosunu çamaşır suyuyla temizledim
Mutfak bezlerini çamaşır suyuna yatırdım
Aksama yemeğim var kızı uyuttum bende uyucam biraz canım çıktı 😊

Bonus Bonus seni de alintilamistim gitmis alintim:kızgın: o helva olanı ben de hic yemedim o kadar gidip geldim erzuruma ama. Ben kadayıf dolmasini bilirim:KK72:bir de cag kebabi:KK68: hepsi benim bebeklerim.
Dıt dı dı dıtttttt🔊🔊🔊🔊🔊🔊
Dikkat dikkat bugün şööööyle güzel güzel maraton yapmak isteyenler hadiiiiii,otur otur mayalı hamura döndük.Kalkııııınnn hadi herkes ihtiyacı olan işleri,ertelediği işleri yapsın bugün :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :halay::halay::temizlik::temizlik::21::21::KK71::KK71::KK37::KK37:
Bu kadar büyük puntoyu görmedim demesin kimse:KK53:

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla- Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
Ahanda simdi oturdum gidip ne yaptigimi yazicam.
O degil de dün sana şakasına yarin cok enerjik olcam dedim harbiden enerjik uyandim:KK70: beyin gücü böyle bir sey iste ne dersen o bilinçaltına yerlesiyo gercekten🤭

Bugun yaptıklarım

Yatakları topladım evi havalandırdım
Kızıma kahvaltı hazırladım cıkanları elimde yıkadım makina Aksamdan yıkanmıstı yerleştirdim
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Halıları fırçaladım
Evi süpürdüm detaylı
Vileda yaptım
Balkonu süpürdüm sildim, cam balkonu içten sildim yine yağmur yağacak gibi
Toz aldım aynaları sildim
Banyo detaylı temizledim, duvarlarını sildim, klozeti yıkadım, dolabını düzenledim, duşakabini temizledim
Tuvaleti yıkadım lavabosunu ovdum
Mutfak tezgahını lavabosunu çamaşır suyuyla temizledim
Mutfak bezlerini çamaşır suyuna yatırdım
Aksama yemeğim var kızı uyuttum bende uyucam biraz canım çıktı 😊
Nerde balonların?

Tünaydın hanımlar🙋🏼‍♀️

Yaptıklarım;
💌Evi havalandirip toparladim
💌Balkonu sildim
💌Çamaşır yıkadım, astım
💌Mutfağı topladım, bulasik makinesini yerlestirdim
💌Ocağın parcalarini patlattım, ocagi sildim
💌Buzdolabinin dışını sildim
💌Fırının camını iç dış sildim (iclerine neden girmedin temiz miydi derseniz hayir canim istemedi sadece😂)
💌Çaydanlığı parlattim
💌Banyoların cöplerini cikarttim
💌Bayagı bi ütü yaptım

Simdilik bu kadar.

Yapacaklarim ;
Toz almak
Pencerelerdeki kus moklarini temizlemek
Ders çalışmak
(Ders kesin calismam lazim digerlerini belki yarina paslarim)
Kuran okumak
Kaslarimi da alsam iyi olur da 🤦🏼‍♀️

Ayyy ağzından bal damlıyor inşallah o günleride görürüm benim zorlamamla büyük oğlan sofraya 1-2 şey götürünce offf evin bütün işini bana yaptırıyon diyo
Desin,ver gazı aferin oğlum eline sağlık,bana yardım ediyorsun mutlu oluyorum de.İş yaparken neşeli neşeli yap,eğlenceli bir şey sanıyorlar🤣🤣 sakın pes etme💪

eşim ne zaman bana ellerine sağlık dese oğlum atliyo, bana da de baba ben de yardım ettim anneme, ben de sofrayı kurdum diye:KK70::KK70:
belki taktik gidebilirsin canım. eşin ve sen takdir eder teşekkür ederseniz belki yaparlar hevesle:)
Bak aklın yolu bir😍

Bonus Bonus seni de alintilamistim gitmis alintim:kızgın: o helva olanı ben de hic yemedim o kadar gidip geldim erzuruma ama. Ben kadayıf dolmasini bilirim:KK72:bir de cag kebabi:KK68: hepsi benim bebeklerim.

Ahanda simdi oturdum gidip ne yaptigimi yazicam.
O degil de dün sana şakasına yarin cok enerjik olcam dedim harbiden enerjik uyandim:KK70: beyin gücü böyle bir sey iste ne dersen o bilinçaltına yerlesiyo gercekten🤭
Tabi bebeğim ne sandın,aman halim yok dersen o enerji sana gelmez🤣🤣

X